folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Silah Ruhsatı Alımı

Silah Ruhsatı Alımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Dönücem bu konuya :\

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    çöl kartalı alman için cüzdanının epey kabarık olması lazım hacı, ayrıca taşıma ruhsatı alman içinde çok uğraşman gerek, şahsen bizim burda bütün şartların uysa bile giresunspora en az 5 milyarlık bağış yapmadan ruhsat falan alamıyon. yetkililere göre taşıma ruhsatlı silah almak isteyen kişi yolunacak bi kazdır. böyle oluncada herkes kaçak silaha yöneliyor, sonra da kampanya yapıyorlar bilinçsiz silahlanmaya hayır diye, yap kardeşim şu ruhsat işinin kolayını kim belinde ne gezdiriyor haberin olsun. of be, bu konudan bende çok muzdaribim de içimi boşalttım iyi oldu :D

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

öncelikl e21 yaşında olman lazım... bulundurma ruuhsatı için valilik yada yamakamlıkta bazı forumlar doldurman laızm harç parası yarıman lazım.ve evdemi işte mi bulunduracağını belirmen lazım

taşıma ruhsatı 4 kişiye verilir

1) can güvenliği tehlikede olan kişilere

2) ttaşıma ruhsatı verilecek kamu görevlileri

3) taşıma ruhsatı verilecek kamu görevlileri

4) taşıma  ruhsatı verilecek diğer meslek mensupları

ruhsatlar 4 e ayrılı

1 taşıma

2)bulundurma

3)yivli av tüfeği ruhsatı

4) yivsiz av tüfeği ruhsatı

hespinin kullanım süresi 5 yıldır. yivsiz av tüfeği hariç diğerlerini 5 yıldans onra kullanacaksan yeniletmen lazım

harç yatırarek

http://tikla.net/ durma tıkla =)
Toplam Hit: 4352 Toplam Mesaj: 14