Silahı Kırdım
-
ya üst sürgüsünü çıkartmış nasıl becerdiyse :) kırdım sanmış len ben kırmayı beceremedim ancak çatlattım :)
-
Arkadaslar silah yarın tarafımca av malzemesi satn bir yere gidicek.Gerci halloldu dedim ama korkuyom şimdi tmire gidince polis molis karakol olmaz dimi yaş 16.
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar silah yarın tarafımca av malzemesi satn bir yere gidicek.Gerci halloldu dedim ama korkuyom şimdi tmire gidince polis molis karakol olmaz dimi yaş 16.
-----------------------------çocuk şube iyidir :|
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------TORN bunu yazdı:
-----------------------------çocuk şube iyidir :|
cidden mi. -
birader kasma söyle babana ya en fazla nolcak silahla mı vurcak?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------birader kasma söyle babana ya en fazla nolcak silahla mı vurcak?
hoca bildiğin gibi değil annem gecenlerde sordu bizim silah nerde dedi pedere o da yatan altına koydum dedi.bana dediki ellersen gebertirim.şimdi ben ellemekle kalmadım kırdım.Lütfen biri soruma cvp versin tamircide bişi olurmu veya manisada oturan silahtan anlıyan. -
Müridler kusura bakmayın ama konuyu hörtletmek zorunda hissediyom kendimi gözlerim kıpkırmızı.uyucam ve yarın silahı tamire götürmek istiyom.Ama tükkanın icindeykan polis filan gelirmi.sorunun cvbını alayım uyucam.bide bakıyon fbı cıa gelmiş :d burası şakaydı.
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------Müridler kusura bakmayın ama konuyu hörtletmek zorunda hissediyom kendimi gözlerim kıpkırmızı.uyucam ve yarın silahı tamire götürmek istiyom.Ama tükkanın icindeykan polis filan gelirmi.sorunun cvbını alayım uyucam.bide bakıyon fbı cıa gelmiş :d burası şakaydı.
-----------------------------Sakın kendi başına bişiy yapma.Başına dert açacaksın haberin yok.Bir silahtan bahsediyorsun.Git babana koyunu aç.İlerde daha buyuk bişiy olur soylemen gerekir soylemessin.Eninde sonunda haberi olur babanın rahat ol...
-
ZaYGo bunu yazdı:
TORN bunu yazdı:
-----------------------------Müridler kusura bakmayın ama konuyu hörtletmek zorunda hissediyom kendimi gözlerim kıpkırmızı.uyucam ve yarın silahı tamire götürmek istiyom.Ama tükkanın icindeykan polis filan gelirmi.sorunun cvbını alayım uyucam.bide bakıyon fbı cıa gelmiş :d burası şakaydı.
-----------------------------Sakın kendi başına bişiy yapma.Başına dert açacaksın haberin yok.Bir silahtan bahsediyorsun.Git babana koyunu aç.İlerde daha buyuk bişiy olur soylemen gerekir soylemessin.Eninde sonunda haberi olur babanın rahat ol...
saol bana coğu mürid özelde vaya burda tamirciye götür dediler ama hic yasımı sormadılar saol.İnan parayı hazırlamıştım. -
vazgeç dai sakın götüriyim deme..
yasın kücük sorun cıkartabilirler..
babana olayı güzel bir sekilde acıkla..