Silemediğim Jpeg Dosyası
-
Baba çok basit bir yöntem çalışır mı bilmem ama, CTRL+ALT+DEL den , explorer.exe yi sonlandır. Ardından CTRL+ALT+DEL e bi daha bas ve "Dosya->Yeni Görev(Çalıştır)" menülerinden explorer.exe yi bir daha çalıştır. Bak bakalım şimdi siliyor mu? Ben de merak ettim.
-
TheoSsSlave bunu yazdı:
----------------------------- ren komutunun kullanımını yazar msın ? -----------------------------abicim dosuda biz mi söyleyelim
help ren
yaz bak bakalım ne gelcek dur ben onuda verim;
C:\>help ren
Dosya ya da dosyaların adını değiştirir.
RENAME [sürücü:][yol]dosyaadı1 dosyaadı2.
REN [sürücü:][yol]dosyaadı1 dosyaadı2.
Hedef dosyanız için yeni bir sürücü ya da yol belirtemediğinizi unutmayın.
C:\>misal de gösterim c diskinde dosya klasöründe olsun.Dosyanın adı abidik.zibidi;
ren C:\dosya abidik.zibidi ebenin.degistir
burdaki zibidi ve degistir dosya uzantısı.Txt png, jpg, gibi abidik ilk dosya adı ebenin son değiştirilen dosya ismi.
-
arkadaşlar dosya adında boşluk olunca ren işlemi olmuyor tekrarlıyorum dosya adı yaklaşık 250 karakter ve arada boluk var help me!!!
-
oha bu kadar yontem denedigin halde silinmediyse
o senin silmeye calistigin dosya jpg degil bir exe dosyasidir buyuk ihtimalle.
bilinen dosya uzantilarini goster diye bi secenek var bilgisayarimi ac araclardan klasor ozelliklerine gel gorunumden altta bilinen dosya uzantilarini gizle yazan yerdeki isareti kaldir.
sonra dosyanin uzantisina bak bakalim blabla.jpg mi yoksa blabla.jpg.exe gibi birsey mi
eger hala sadece blabla.jpg ise YOK DAHA NELER. diyecegim.
hala silemiyorsan dosyanin ismini degistirmen gerek. eger guvenli kipte de silemiyorsan windowsun bir dosyasi olan resim dosyasidir silme dursun :)
upload edebiliyormusun upload et bakalim gorelim neyin nesiymis bu dosya
-
arkadaşlar uzantısı sadece jpeg
-
yok daha neler bu kadar islem yaptigin halde hala silemiyorsan, ufaktan bi d.ssak geciyormussun gibi dusunmeye baslayacagim.
upload et bi yere gorelim bakalim neyin nesiymis
-
Olm 1 Nisan Şakası Felan yapma bak...
-
Araçlar klasör seceneklerinden bilinen dosya türleri için uzantıları gizlenin yanındaki ticki kaldır sonra dosyanın uzantısına tekrardan bak.
Sonra o dosyaya bak. hala uzantısı jpg mi?
Eğer öyle ise unlocker programını bulup indir diecem ama zaten kullandım diosun..
Unlocker programına baktığında, o dosyayı hangi programın kullandığını görebilirsin..
Oradan bakarak o dosyayı Task manageredan kapatmayı dene ve sonra sil...
-
arkadaşlar keinlikle şaka falan değil sağ tıkladığımda unlocker gözükmüyor bana adres verirseniz nere upload edeyim bilmiyorum
-
rapidshare.com a yukle