Silent Hill 3?
-
Arkadaşlar silent hill 3 ü almayı düşünüyom .acaba oyun nasıl oynayan varmı?ilki çok güzeldi ama ikincisi biraz performansından düşmüş gibiydi.3 ü oynayan varmı????
-
Arkadaşım ben alacaktım ama 5CD olduğunu görünce alamadım alırsan veya aldıysan nasıl olduğunu yazarsan iyi olur
-
Arkadaşım,sana bir tavsiye,,, SilentHill3 adlı oyunu tek başına oynama...Al yanına bir level dergisi aç tam sürümü çağar bir arkadaşını bütün gün bayıl baiında.
OYUN SÜPER AMA KORKUNÇ
-
AL al da psikolojin bozulmadan oynayabilecen mi onu baştan düşün öyle karar ver.Şahsen ben şu an oynayamıyorum neden acaba.Bu arada mx kartlarda çalışmıyor ayrıca bir dosya indirmen lazım.Hadi kolay gele.
-
oyun güzel... oynamadım ama çok inceleme yazısı okudum----> www.trgamer.com (tam çözüm felan da var)
bu gün gittim sordum.. adam 5CD dedi.. o yüzden almadım.. ben de "CURSE" ı aldım.. o da korku oyunu.. hem de grafik kartlarını daha az zorlayıcı.. ama SH3 ü alıp oynuycam.. sırf seriyi devam ettirmek için...
bu arada SH3 ü korku yönünden 1az fazla abartmışınız :P Resident Evil serisinin üzerine yok..... imkanlarımla ikisininde oynayabileceğim tüm serilerini oynadım.. fark açıklıkla ortada.. RE Forever!
kalın sağlıcakla..... saygılar!
-
beyler ben bilgisayara para bayılıyorum geforce-mx alıorum oyun çalıimıo....
napıcamı bilen varsa sölesin 15 milyon bayıldım yauuu....
-
arkdsım ın dedı gıbı bende de gforce4mx war ama calısmıyo neden drıwer felan yukleyınce olurmu
-
-
-
abiler silent hill 3 ü paran varsa hiç durma al.cok harika ps2 de gormüştüm.resıdent evil serisinde bi tek fiyasko yok hepsi süper onu da alabilirsin.
-
Arkadaşlar yukarıda demiştim oyun mx çipsetli kartları desteklemiyor.EN az bi GF3 Tİ veya Radeon 8500/9XXX gerekiyor.
-
Beyler benim demek istediğim o değil...
Yane_eğer bi yerden bi driver falan indirince oluyosa o nerde var yoksas çözüm yok mu kart mı deiştirecem !!!
Toplam Hit: 3787 Toplam Mesaj: 13