Şili'de Görülen Ufolar
-
amerikan şeysidir çokda şi yapmamak lazım
-
piiiranha9242 bunu yazdı
bunlar ufo felan değil bildiğin helikopter ,, heli yeteri kadar uzaklıkta ve de günün bu saatinde tamda bu şekilde gözükür ( yakın takipli uçan 20 25 helikopter )
helinin kendisini o ışık ta ve o uzaklıkta görmeniz çok zor
üstlerinde yanıp sönen ışıkları helikopterden büyük gözükür
nerden biliyorsun dersen de ev askerihava limanına yakın balkon da akşam sefası yaparken çok sıklıkla karşılaştığm bi durumdur bu olay ..
Benim evde askeri havalanına yakın. Şimdiye kadar hiç böyle bir helikopter görmedim.
Ayrıca gece vakti ses daha da yerden gider. O yüzden geceleri çok uzaklardan sesleri duyabilirsiniz.
O kadar helikopterden deli gibi ses çıkması lazım. Ama ses yok.
-
ateş böcekleri amk
-
SkynetX bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı
bunlar ufo felan değil bildiğin helikopter ,, heli yeteri kadar uzaklıkta ve de günün bu saatinde tamda bu şekilde gözükür ( yakın takipli uçan 20 25 helikopter )
nerden biliyorsun dersen de ev askerihava limanına yakın balkon da akşam sefası yaparken çok sıklıkla karşılaştığm bi durumdur bu olay ..
Benim evde askeri havalanına yakın. Şimdiye kadar hiç böyle bir helikopter görmedim.
Ayrıca gece vakti ses daha da yerden gider. O yüzden geceleri çok uzaklardan sesleri duyabilirsiniz.
Bunca yıllık sayısal ve fizik gören bir insan olarak geceleri sesin yerden gittiğini senden duyuyorum hocam :D
Ses maddesel ortamda yayılıyor(ısı,basınç etkiside dahil) ve bu binalar gece kalkıp yürüyüp "azıcıkta san diagoda takılalım" demiyolarsa sesin gece yerden gittiğine dair bir kanıt yok :D
Ama güldürdün yani CS:GO'da 5 kişi gülüyoruz sana şuanda :D
piiiranha9242 bunu yazdıbunlar ufo felan değil bildiğin helikopter ,, heli yeteri kadar uzaklıkta ve de günün bu saatinde tamda bu şekilde gözükür ( yakın takipli uçan 20 25 helikopter )
Ayrıca hepmi 240p olurlar arkadaş. 1080psi var 2ksı 4ksı var ama nedense 240p 832942 km uzaktan ve titrek. Ben uzaylı olsam "bu insanların aq onca yoldan geliyoruz bide 240p videomuzu çekiyolar" diyip geri dönerdim
GodKlaus tarafından 20/Tem/16 00:21 tarihinde düzenlenmiştir -
yav he he :D
https://www.youtube.com/watch?v=CfscXEDEcxE
-
GodKlaus bunu yazdıSkynetX bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı
Bunca yıllık sayısal ve fizik gören bir insan olarak geceleri sesin yerden gittiğini senden duyuyorum hocam :D
Ses maddesel ortamda yayılıyor(ısı,basınç etkiside dahil) ve bu binalar gece kalkıp yürüyüp "azıcıkta san diagoda takılalım" demiyolarsa sesin gece yerden gittiğine dair bir kanıt yok :D
Ama güldürdün yani CS:GO'da 5 kişi gülüyoruz sana şuanda :D
Bunca yıldır boşuna sayısal ve fizik görmüşsün. Git sanayiye gir.
"Gece; zemin soğuduğu için ses dalgaları aşağı yönelir, ses dalgaları daha uzağa gider."
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ses_h%C4%B1z%C4%B1
Bari cahilliğinizi bu kadar belli etmeyin.
SkynetX tarafından 20/Tem/16 00:31 tarihinde düzenlenmiştir -
https://youtu.be/2m__n_Wb9Wg
-
SkynetX bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı
hocam nerden baksan 13 - 15 km var aradaki mesafe duyabileceğini zannetmiyorum yani ha bi uğultu olur belki ama o da şehir sesine karışır
-
sakabey bunu yazdı
https://youtu.be/2m__n_Wb9Wg
bu nedir yau :o Balon desen düşmiyi :o
-
Uzaylılara inanıyorum. Hatta dünyamızda da 7.3 milyar uzaylı var bunlarla beraber hayvan olarak nitelendirilen uzaylı çeşitleri var sinek gibi mesela. Bunları kesin incelemeliyiz acaba 1 Drone içine öküz koyup uçursak Drone yi de bi ufo gibi. Yapsak insanlar bilgimiz öküz e uzaylı der mi? Merak ediyorum açıkçası
Uzaylı olmak için ufo ya sahip olmak yetiyor :D
MhmdAlmz tarafından 20/Tem/16 01:42 tarihinde düzenlenmiştir