folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Silikon Taktırmak İçin Gitarımı Satıyorum

Silikon Taktırmak İçin Gitarımı Satıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockipsiz
    rockipsiz's avatar
    Erkek
    Hanım kızımız göğüslerinie silikon taktırabilmek için gitarını satıyor, ülkenin durumu iyiye gidiyor, para sorunumuz yok diyen yöneticilere kapak olsun :)

"Merhabalar ben Yeşim. bu açık artırmayı yapmayı çok düşündüm ve en doğru kararın bu olduğuna kanaat getirdim.Yıllardır fiziki görünümümle olan problemimi cözmek için, canım electro gitarımı gögüslerime silikon taktirmak için açık artırmaya çıkarıyorum.Gitar 2 aylıktır ve linkdeki gitarın aynısıdır (resim linkden alınmıştır temsilidir).Verdiğiniz teklifler bir genç kızın psikolojik bunalımdan çıkmasını sağlıyacaktır.Şimdiden tesekkür ediyor ve ciddi alıcıların teklif vermesini rica ediyorum."

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2264507

Always with me, always with you...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Vay be silikon taktırmak için gitarını satıyor :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    ben ilk önce kızın göğüslerini görmek isterdim bize yalan mı söylüyo yoksa doğru mu? ondan sora teklif verirdim.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    Bu kız gitarını yüksek bir fiyata satarsa ertesi gün 5 kız daha gitarını satıp göğüslerini silikon yaptırmak isteyecek. ardındna 25 kız daha çıkacak... en sonunda piyasada hiç gitarı olan kız kalmayacak :P

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    takarlar bu kıza

millet azmış yaw muhahaha

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    başka bi tarafına takmasınlar slikonu :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    komik ya sankı ac kalmıs da parası yokmus bi parca kuru ekmek yiyebilmek için satio gitarını
    200 milyona zilikon yapılıomu :D

çocuktum,büyüdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    atıyo mina kyimm ..abazanın biri milletin piskolojini kullanarak piyasa yapmak istiyor büyük ihtimalle

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    :):) Tangasını satan hatundan görmüştür buda :)

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yalniz markasina gore gitar pahali ha .. nasi bi silikon taktiriyosa artik...

Zimbabwe
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Tangasını satan Bilkentliye benzemesin a.q Bence yalan bea:)
Toplam Hit: 4666 Toplam Mesaj: 19