Silikon Taktırmak İçin Gitarımı Satıyorum
-
Hanım kızımız göğüslerinie silikon taktırabilmek için gitarını satıyor, ülkenin durumu iyiye gidiyor, para sorunumuz yok diyen yöneticilere kapak olsun :)
"Merhabalar ben Yeşim. bu açık artırmayı yapmayı çok düşündüm ve en doğru kararın bu olduğuna kanaat getirdim.Yıllardır fiziki görünümümle olan problemimi cözmek için, canım electro gitarımı gögüslerime silikon taktirmak için açık artırmaya çıkarıyorum.Gitar 2 aylıktır ve linkdeki gitarın aynısıdır (resim linkden alınmıştır temsilidir).Verdiğiniz teklifler bir genç kızın psikolojik bunalımdan çıkmasını sağlıyacaktır.Şimdiden tesekkür ediyor ve ciddi alıcıların teklif vermesini rica ediyorum."
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2264507 -
Vay be silikon taktırmak için gitarını satıyor :)
-
ben ilk önce kızın göğüslerini görmek isterdim bize yalan mı söylüyo yoksa doğru mu? ondan sora teklif verirdim.
-
Bu kız gitarını yüksek bir fiyata satarsa ertesi gün 5 kız daha gitarını satıp göğüslerini silikon yaptırmak isteyecek. ardındna 25 kız daha çıkacak... en sonunda piyasada hiç gitarı olan kız kalmayacak :P
-
takarlar bu kıza
millet azmış yaw muhahaha -
başka bi tarafına takmasınlar slikonu :D
-
komik ya sankı ac kalmıs da parası yokmus bi parca kuru ekmek yiyebilmek için satio gitarını
200 milyona zilikon yapılıomu :D -
atıyo mina kyimm ..abazanın biri milletin piskolojini kullanarak piyasa yapmak istiyor büyük ihtimalle
-
:):) Tangasını satan hatundan görmüştür buda :)
-
yalniz markasina gore gitar pahali ha .. nasi bi silikon taktiriyosa artik...
-
Tangasını satan Bilkentliye benzemesin a.q Bence yalan bea:)
Toplam Hit: 4666 Toplam Mesaj: 19