Silinemeyen Klasör Beni Kanser Ediyor...!!!
-
Unlocker bilmem ne ne varsa denedim silinmiyo bu hatayı veriyo Hiç başınıza geldimi Bilgisi Olan Varsa Lütfen Yardim Etsin...
Windows 7 Ultimate Kullanıyorum Format Attıktan sOnra C: de Windows.old adında Klasör Çıkıyor Onu Silince Bu Dosya Kalıyor Sİlinmiyor Böyle Bir Hata Veriyor... Bi Zararını Görmedim Ama Acayip Kıl Olmuş Durumdayım...
-
unlocker kullan hocam silersin.
-
kalsın ne zararı var :D nostalji klasörü o
@holycat zaten kullandm demiş
-
he aynen unlocker kullansın :D adam gibi okumadın mı adamın yazdğını. adam denedim diyor.
haı bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar denedin mi peki?
-
Aga 1 Aydır Deniyom :D Güvenli Kipte Bile Denedim :D Benimde S2mde Değil Ama Son Zamanlarda Ayar Oldum Belgelerime Salladım Orda uyuyo Ama Sinir Bozucu Gerçekten...
-
Pc ni herhangi bir linux cd ile aç ve öyle sil adamsa silinmesinde görüm,
-
Güvenlik kipte dene yada klasörün adını virüs prolarının virüs olarak görebileceği bir şey yap tanıdığı an o siler ztn arkadşlarn dediği gibi Linux lada silebilirsin oda olmadı koyver gitsin onla yaşamaya alışmalısın
-
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------
Aga 1 Aydır Deniyom :D Güvenli Kipte Bile Denedim :D Benimde S2mde Değil Ama Son Zamanlarda Ayar Oldum Belgelerime Salladım Orda uyuyo Ama Sinir Bozucu Gerçekten...
-----------------------------Belgelerime yollayabiliyorsun ama silinemiyor ilginç, Belgelerim yerine çöp kutusuna ataydın ya hacım :)
-
hocam notepad dan ac içeriği değiş sil olmadı adını uzantısını değiş sil:P
-
bilgisayarı komut sistemiyle çalıştırıp dosyanın olduğu dizine gel.
del dosya adi yaparsın. dir çektikten sonra dosyayı görmezsen zaten işlem tamamdır.
-
bir adet linux cd si her şeyi halleder. linuxla başlat, masaüstü gelince git bilgisayarıma, ordan atiyorum c:/belgelerime git ve sil o lanet olasi klasörü.