folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Silinen Dosyalarınızı Kolayca Geri Getirin

Silinen Dosyalarınızı Kolayca Geri Getirin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

foto makinem ile sildiğim resmi üzerine bi adet bile foto çekmememe raağmen kurtaramadı :) küfürümü bastım programı kaldırdım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Rahatlıkla b.ktan bir pro olduğunu söyleyebilirim tabi kurtaracakların resim dosyaları değilse

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Tamam paylaşım yapıyorsunuz da bu kadar bokunu çıkartmayın.Bedava dağıtılan bir programın upload sitelerine yüklenmesini anlamıyorum.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

çızzıhhh

Yav he he
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    DE5TROY3R bunu yazdı:
    -----------------------------

vesselam bunu yazdı:
    windows çökmüş bi pc de format attıktan sonra bu programı kullanark işletim sisteminin oldugu hdd de kalan fotorafları kurtarabilirmiyim

Evet, derinleme taramayı açıcaksın

hocam yani şimdi pc çökmüş vaziyette ve fotolar windownsun kurulu oldugu c de.şimdi format atıp yeni xp kurduktan sonra ben bu program ile kurtarabilecekmiyim çünkü fotolar benim için cok degerli kesinlikle kurtarmam lazım

Telegram @WVesselam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

silinen metin belgesini kurtarır mı? ama şift dılit yaptım.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 2874 Toplam Mesaj: 17