Silinen Dosyayı Geri Getirmek
-
s.a muritler ben yanlışlıkla cok onemLi olan bi dosyayı bilgisayarımdan sildim Acaba Geri Getirme imkanım yada yontemim varmı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ( geri donusum kutusundanda sildim )
-
file scavanger bu işi çok profesyonel bi şekilde yapıyor, ara - bul - indir - kullan
memnun kalacaksın
-
Glary Utilitiesı ındır onda silinen dosyaları gerı getırme şeysi var onunla yaparsın
Başka yöntem ben bılmıyorum
-
bende birkac tane biliyorum denedim olmadı ama...
görüyorsun dosyayı masaüstüne atıyorsun bi işe yaramıyor...
Recover MyFiles war...istersen upload ederim hacı:)
-
tesekurler arkadaslar elinde program olan muritler down link i Verirse Sevinirim
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------bende birkac tane biliyorum denedim olmadı ama...
görüyorsun dosyayı masaüstüne atıyorsun bi işe yaramıyor...
Recover MyFiles war...istersen upload ederim hacı:)
-----------------------------o program bayağı iyi ama bu programlarda önemli olan üzerine tekrar birşey yazılmamış olmasıdır
bilgisayarda silme mantığı yer açma dan ibarettir yeri doldurulmazsa hiçbirşey silinmez
-
easy recovry vardı forumda arat bulursun
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------
tesekurler arkadaslar elinde program olan muritler down link i Verirse Sevinirim
-----------------------------http://rapidshare.com/files/141393359/RecoverMyFiles.rar.html
bendeki buydu hacım...umarım işini görür :)
-
Data Angel 2.0 var türk yapımı. Ben menmunum valla.
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------file scavanger bu işi çok profesyonel bi şekilde yapıyor, ara - bul - indir - kullan
memnun kalacaksın
-----------------------------deep freeze li bilgisayar içinde geçerlimi?
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------file scavanger bu işi çok profesyonel bi şekilde yapıyor, ara - bul - indir - kullan
memnun kalacaksın
-----------------------------
kesnlkle bende kullanıyorm