Silinen Resimleri Geri Kurtardım Ama Resimler Açılmıyor
-
kardeş fotoları paintte aç.
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------kardeş fotoları paintte aç.
-----------------------------firefox vb.. ile açarak dene
mesela win7 'de bazı .gif 'ler firefoxla açınca gözüküyo o tarz bişey olmuş olabilir.
-
geçmiş olsun hocam konusu ben de açılmışken sorayım
telefon hafızasındaki(hafıza kartı değil) silinen verileri geri getirmenin bir yolu var mı?
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------kardeş fotoları paintte aç.
-----------------------------Denemediğim resim açma programı kalmadı, :) :) ama sonuç nafile,
@
xxspiderxx Telefonu usb kablosu ile pc ye bağlayınca yanılmıyorsam telefonuda pc usb bellek gibi görüyor usb kurtarma programları ile deneye bilirsin,
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------kardeş dosya isimleri ve boyutlarıın yazıldığı ayrı bi yer vardır bi de verilerin olduğu ayrı bi yer vardır muhtemelen şansına sen o isimlerin yazdığı yeri kurtarmışsın gerisi pert olmuş
-----------------------------aynen baska biişeler kullanmak lazım
-
üstad senin gibi bende linux yüklerken 1 TB WD HDD'min tamamını biçinlendirdim yanlışlıkla.
Üstüne win 7 32bit kurdum. İCare recovery ile bütün hdd'i tarattım %70 resimlerim %40 film %0 program arşivimi kurtarabildim.
resimlerim senin ki gibi %30 luk kısmı harap olmuş yarısı var yok acayip ti :D
filmlerimin adları degişmiş ama orjinalliklerinde hiçbirşey yoktu.
programlar desen hepsi var ama icraat yok :D
Hddyi nerdeyse tamamını kurtardı yalnız senin ki gibiydi.Allah tan ucuz yırttım ben :D
iCare Format Recovery 2.2
Rescue Pro recovery serisini
2 sini de tavsiye ederim istersen bi dene ben bunlarla kurtardım.
İnşallah yardımcı olurum kolay gelsin geçmiş olsn üstad.
-
En kısa sürede deniyeceğim üstat sağol,
-
3850 tane resmi kayıpsız olarak kurtardım ama şu şekilde ufak bir sorun var mesela aynı resimden 2 ya da 3 tane olanlarda var onları sildiğim zaman resimlerin %80 çivarında olanları kurtarmış sayılırım, :) :) :)
Bu konudaki : http://www.tahribat.com/Forum-1-Yil-Onceki-Veriyi-Kurtarma-150163/2/
Bu programla kurtardım : http://localhostr.com/file/Kk0ZwLx/File_Scavenger_3.2.zip
-
ben sildiğim dosyaların üzerine belki 3 kere windows kurmuştum benim dosyaların tamamını sapasağlam yine bulmuştu. istersen programı verim aga bir de onunla dene....
-
akpinarli bunu yazdı:
-----------------------------ben sildiğim dosyaların üzerine belki 3 kere windows kurmuştum benim dosyaların tamamını sapasağlam yine bulmuştu. istersen programı verim aga bir de onunla dene....
-----------------------------Ver birde onunla deniyeyim üstat,