Silinen Topikler Hakkında Genel İstek..
-
Amannn benim topiğim neden silindi,kim sildi gibi ayrı ayrı topikler açmak yerine gelin şurda şu işi tatlıya bağlayalım.Sadece konuya giriş için örnek veriyorum saman altından su götürüp meseleyi kişiselleştirmek değil amacım ; Dün akşam (3-4 saat önce) "Fenerli kızlar :S" adında bir topik açmıştım.Bu insanlara o...,mot...,kaş... vs. diyen insanların kendisini biraz yargılayabilmesini sağlamaktı amacım.Cafeden açmıştım topiği şimdiyse evimde eski usul ttnet bağlantısıyla sırf bu topiğe yapılan yorumları okumak için nescafemi hazırladım sigaramı yaktım aa topik yok :S
Topiktir silinir,eywallah...
Ama silinen bir topiğin sahibine neden silindiğine dair bi pm atılsa hem adam topik açarken birdaha daha dikkatli olur hemde adil bir sistem uygulanır neden derseniz ; Ben bu siteden pardon seni yanlışlıkla banladık dediler 2 defa banım acıldı.. Yanlışlıktır olur elbet,silinen bi kaç topiğim oldu yanlış anlaşılma olmuş diye geri getirdiler..
Bu da tabiki iyi niyet göstergesi adam siteyi kapatıyo bir tek topik için 1-2dk lığına ve geri getiriyo...
Ama tum bunlar benım kişisel mesajlaşmalarım,pm leşmelerim sayesinde oluyor.. Eeee bir süre sonra insan sormaya korkuyor,utanıyor hayırdır neden silindi die... Topik olarak zaten sormuyoruz da pm atmaya bile utanıyoruz,sıkılıyoruz..
Şimdi adminler her sildiğimiz topiğin nedenini size açıkalrsak işimiz var diyebilir ama bir yanlış anlaşılma üzerine de silmiş olabilirsiinz öyle değil mi ? Ben topiği açtıktan sonra takip edemedim dolayısıyla neden silindiğini bilmiyorum aklıma iki ihtimal geliyor 1-)Fener cimcom kavgası cıktı die silindi 2-)Topiğim yanlış yorumlandı..
Allah'tan bende yıne sadece 2 ıhtımal var nice topikler varkı adam neden silindiğini kara kara düşünür :) Kısacası üstadlarım at skine konmuş kelebek gibi ap açık nedeni olmayan topiklerin silinme nedenini bi pm olarak atarsa silen arkadaşlar hem mahallemiz bakımından hemde geneli bakımından daha hayırlı olacak kansısındayım :) Teşekkürler :Pp -
Hocam ben daha bu sitede admin değil iken, normal bir murid gibi gezinirken,
jerusalem hem ultraaslan.com un sahibi hem bu sitenin admini iken,
eski site tasarımını yapan designer bu sitede admin iken,
mevcut bir futbol kavgası sonucunda, site ikiye bölünmüştü...
Eski konuları ararsan görürsün yaklaşık 2003 yılından beri Tahribat.Com'da futbol yasaktır....
Silinmemesi için bir neden yok yani.. eğer bilmiyorsan o bizim değil senin eksikliğindir, ben silmedim ama silinmesi gayet yerinde bir davranıştır..
Aksi taktirde futbol fanatikliği yüzünden bir cok kişi ayrılıyor banlanıyor şu bu oluyor...
Öteki taraftan bakınca, sitede yanlış banlanan taş catlasa 10 kişi vardır 20000 kişinin içinden, senin o 10 kişiden 2 si olman extra bi özelliğin olmalı :)
3 günde site içerisinde 48 farklı silme işlemi gerçekleşmiş ve şu anda sitede aktif olan 4-5 admin ve 4-5 mod var bunun üstüne taşınan yüzlerce konuyu saymıyorum bile...
mevcut yüklerini üstüne birde 48 silinen konu mesaj için 48 kişiye pm atmalarını bekleyemem ben o adamlardan, birde işin bu tarafı var...
gerektiği taktirde gelişmiş loglardan hangi yöneticinin hangi konuyu sildiğini görebiliyor ve sebebini sorabiliyorum zaten ben...
Bu arada tekrar hatırlatıyım, eski haberlerede bakarsan görürsün bi yerlerde tahribat.com da futbol yasaktır...
-
Bu arada dikkat edersen, tahribat forumlarda sporla ilgili bir bölüm bulunmamaktadır,
üstüne üstlük belki gözden kacan 3-5 konu haricinde futbolla ilgili konuda bulunmamaktadır :)
Dikkatinden kaçmış sanırım...
-
Futbolun yasak olduğunu biliyoruz hocam ama öyle 2-3 seneden beri de değil abartma sende :) geçen yaz daha derbi maçlar için topikler acılıyor anıanına yorumlar yapılıyordu.Bak burda da birbirimizi yanlış anlamışız çünkü ben topiği futbol vs. amaçlı açmadım zaten ne alakası var onuda anlamadım :) Herhalde bazıları işi futbol olayına götürdü die silinmiştir.Netice itibariyle silinen topiklere pm yok bu konuda ısrarcısın herhalde :)
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Futbolun yasak olduğunu biliyoruz hocam ama öyle 2-3 seneden beri de değil abartma sende :) geçen yaz daha derbi maçlar için topikler acılıyor anıanına yorumlar yapılıyordu.Bak burda da birbirimizi yanlış anlamışız çünkü ben topiği futbol vs. amaçlı açmadım zaten ne alakası var onuda anlamadım :) Herhalde bazıları işi futbol olayına götürdü die silinmiştir.Netice itibariyle silinen topiklere pm yok bu konuda ısrarcısın herhalde :)
-----------------------------hocam senden eskiyim bu sitede, daha ben bu sitede admin değilken kavga cıktı diyorum... Fizilalin ayrılma sebebi, martynin ayrılma sebebi, islamic forceun ayrılma sebebi
http://www.tahribat.com/rulelist.asp?rulecat=1&id=16
bu kuralın siteye konma sebebide odur yani olayda abartma fln yoktur...
geçen yaz yada önceki yaz önemli değil o tarihten beri bu sitede futbol yasak... Gözden kacan en fazla 10 tane konu vardır...
Silinen konu ile ilgili bilgilendirme işlemi gelişmiş loglarda zaten görünmekte, yani her silinen konu için birde pm davasına girmeye gerek yok...
Senin fenerli kızlar konun silinmiş, 3 gün öncede salatasaray die konu acan adamın konusu silinmişti...
Burada konu silme yetkisi olan adamların tamamı aklı başında ne yaptığını bilen adamlardır, ha illaki olabilir kusurları, bende 3 gün önce mesaj yazacam die adamın konusunu editlemiştim mesela konu berbat olunca mecbur sildim...
Yani zaten kasış olan işi dahada kastırmaya gerek yok sen bi sorun olursa pm at hallederiz...
-
nikoteen bunu yazdı:
Ben bu siteden pardon seni yanlışlıkla banladık dediler 2 defa banım acıldı.. Yanlışlıktır olur elbet,silinen bi kaç topiğim oldu yanlış anlaşılma olmuş diye geri getirdiler..
Kimmiş sana banladık pardon kardeş diyen? Yok öle bişey bi tarafından uydurma. Modlarımıza küfrü basmıştın kimsede pardon falan demedi.
-
evet dün açtıgım besiktas gs baslıgı da silindi. sonradan dank etti kafama..
-
Bende bu konu hakkında bişey söylemek istiyorum Lig tv izlenmesi ile ilgili bir topick açmışdım daha sonra silindi bakdım daha onceden açan arkadaşlar vardı farklı olarak anlatılmış bir olay dedim herhalde o konu oldugu için silindi daha sonra oraya yazdım fakat o topickde silindi acaba futbolla alakalı oldugu içinmi silindi onu bi turlu çözemedim.
-
yok yaw maçlar yuzunden kavgalar çıkmamıştır gibi bi iddiam yoktu zatende hani ne bilem geçen yaz çok ıyı hatırladıgım bı toik var 10 sayfalık yorumlar vardı hatta bak simdi hatırladım onlarda maçtan sonra sılınıyordu. 04-06 topiği gibi :) Ondan aklımda yenı yasaklanmıştır herhalde diebi yorum oluştu tamam madem takip edemediğim silinen topiğim olursa pm atarım sonradan çatma :)
edüt:Deca senle hiç tartışmıcam üstüme gelme benım o konuyu kastettiğimi düşünmen tamamen senın art niyetin.Ben bu sıteen bir değil bin defa banlandım canım kımın pardon dediğini açıklamak için de senın pravakotor tavrını cazip bir gerekçe olaak görmuyorum seni sığ düşüncelerinle baş başa bırakıyorum.O konuda banımın acılması tamamen renenın buyuklüğü ben okonuyu kast etmedim hade eywalh şimi burda tartısılan ben yada baa dair bişey yok çok tartısmak ısıyosan senle artık msnde kesmıyo real world de tartısmak isterim janım ;) -
nikoteen bunu yazdı:
yok yaw maçlar yuzunden kavgalar çıkmamıştır gibi bi iddiam yoktu zatende hani ne bilem geçen yaz çok ıyı hatırladıgım bı toik var 10 sayfalık yorumlar vardı hatta bak simdi hatırladım onlarda maçtan sonra sılınıyordu. 04-06 topiği gibi :) Ondan aklımda yenı yasaklanmıştır herhalde diebi yorum oluştu tamam madem takip edemediğim silinen topiğim olursa pm atarım sonradan çatma :)
edüt:Deca senle hiç tartışmıcam üstüme gelme benım o konuyu kastettiğimi düşünmen tamamen senın art niyetin.Ben bu sıteen bir değil bin defa banlandım canım kımın pardon dediğini açıklamak için de senın pravakotor tavrını cazip bir gerekçe olaak görmuyorum seni sığ düşüncelerinle baş başa bırakıyorum.O konuda banımın acılması tamamen renenın buyuklüğü ben okonuyu kast etmedim hade eywalh şimi burda tartısılan ben yada baa dair bişey yok çok tartısmak ısıyosan senle artık msnde kesmıyo real world de tartısmak isterim janım ;)
-----------------------------Bak bana böyle ulu orta laf koyma gelip siteyede deca pardon demende kesmez seni , senin seviyeni aşacak bir tipim saygıyı öğrenecen bunu öğren ilk önce.
-
Decameron hocam dışına sitede zaten fulbolla ilgilenen adminde yok.
:S koyman bile silinmesi için yeterli.
Konun gidişatında millet birbirine saracaksa,kavga çıkacaksa önlem için mürid bile banlanabilir.