folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Silinen Veriyi Geri Getiren Programlar

Silinen Veriyi Geri Getiren Programlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek
    Bir usb içindekileri sildikten sonra 1 yıl içinde 20 kez fln bicimlendirdim . Geri getirir mi bu verdignz programlar?

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:
    -----------------------------

cemnet bunu yazdı:

şuanda getdataback programını yükledim ve tarama yapıyor sonuca göre yazacağım buraya. Umarım 120 $ verip data kurtarma firmalarına gitmek zorunda kalmam :)

Valla kardeşim ben 4 gb bi flash belekteki bütün verileri eksiksiz getirebildim WintoFlash programı ile formatlanmış flash belekten söz ediyorum onları getirdi umarım disk içinde bu geçerli olur. Sen 2/3 defa tara. Çnkü orada seçenekler var silinen yedekleri getir diye yada ne bilim hatırlayamadığım 2/3 seçenek daha vardı sen onları tek tek deneyip çalıştır inşallah ki dediğin gibi 120 $ verip firmalara gitmezsin.

get databack programı ile yapamazsam WintoFlash'ı da deneyeceğim. Şuanda tarama oluyor. Çokta uzun sürüyor hayta.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

Recovery My Files tavsiye ederim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

çizink...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

cemnet bunu yazdı:

tahref156 bunu yazdı:

cemnet bunu yazdı:

şuanda getdataback programını yükledim ve tarama yapıyor sonuca göre yazacağım buraya. Umarım 120 $ verip data kurtarma firmalarına gitmek zorunda kalmam :)

Valla kardeşim ben 4 gb bi flash belekteki bütün verileri eksiksiz getirebildim WintoFlash programı ile formatlanmış flash belekten söz ediyorum onları getirdi umarım disk içinde bu geçerli olur. Sen 2/3 defa tara. Çnkü orada seçenekler var silinen yedekleri getir diye yada ne bilim hatırlayamadığım 2/3 seçenek daha vardı sen onları tek tek deneyip çalıştır inşallah ki dediğin gibi 120 $ verip firmalara gitmezsin.

get databack programı ile yapamazsam WintoFlash'ı da deneyeceğim. Şuanda tarama oluyor. Çokta uzun sürüyor hayta.

Hacım wintoflash programını ne edeceksin .D O program farklı yaf usb içine işletim sistemi yüklemeye yarıyor bende o işlemi yaparken yanlışlıkla usbyi biçimlendirdim dedim :)) WintoFlash programını unut D:

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Hiren'in Boot CD'de var, onu kullanırım.

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
Toplam Hit: 2274 Toplam Mesaj: 17