Silinen Veya Değiştirilen Exe Kurtarma
-
Selamlar hocam.
şimdi benim elimde bir compact flash var. Bunun içerisindeki bir exe dosyası silinmiş ve yerine aynı isimde bir başka exe dosyası kopyalanmış. İçindeki bir kaç komut hariç birbirine yakın bu exe ler
Ben bunu nasıl geri getirebilirim? Mini tool recovery yükledim lisanslı tarama yaptırıyorum ama şuan içindeki exe yi buluyor bunu başka bir şekilde kurtaramazmıyım?
Benim için hayati önem taşıyor yardım lütfen.
Eğer ben çözebilirim diyen varsa team w dan bağlanabilir bilgisayarıma yeterki çözülsün..
-
enver bunu yazdı
Selamlar hocam.
şimdi benim elimde bir compact flash var. Bunun içerisindeki bir exe dosyası silinmiş ve yerine aynı isimde bir başka exe dosyası kopyalanmış. İçindeki bir kaç komut hariç birbirine yakın bu exe ler
Ben bunu nasıl geri getirebilirim? Mini tool recovery yükledim lisanslı tarama yaptırıyorum ama şuan içindeki exe yi buluyor bunu başka bir şekilde kurtaramazmıyım?
Eğer ben çözebilirim diyen varsa team w dan bağlanabilir bilgisayarıma yeterki çözülsün..
Getdata back kur fdisk attım vb. Olduyu sec tarat eger bulursa silinmişse hafif şeffaf olacak ama kurtarılırsa işe yararmı bilemedim.
-
KaptaN bunu yazdıenver bunu yazdı
Selamlar hocam.
Getdata back kur fdisk attım vb. Olduyu sec tarat eger bulursa silinmişse hafif şeffaf olacak ama kurtarılırsa işe yararmı bilemedim.
Halledemiyorum hocam.
Yok Mu bu işi çözebilecek bir baba yigit
-
Yok mu abi bilen ?
-
yanlış anlamadıysam şimdi durum şu:
silinen dosyaları, ortamından alıp, başka kayıt ortamına, KURTARACAKsın
silinen dosya ve virüslü dosya, karantinaya alınmaksızın, antiVirüs ile tarayacaksın.
baktın, düzelmediler. tarama sonucunda virüs`e dair bir isim yada kısaltma varsa, bunlarla google da aratacaksın ki pek çoğu antiVirüs sitelerinde bulunuyor, sonra buna özel yazılmış araçla indirip-taratacaksın. ŞANS bazen kurtarabiliyor. artık dosya nasıl değiştirilmişse.
muhtemelen sen bunları biliyorsundur da, ben yinede yazayım dedim. -.^)
RitmFarbRacourci tarafından 11/Nis/16 03:25 tarihinde düzenlenmiştir -
HarmOniYaFil bunu yazdıyanlış anlamadıysam şimdi durum şu:
silinen dosyaları, ortamından alıp, başka kayıt ortamına, KURTARACAKsın
silinen dosya ve virüslü dosya, karantinaya alınmaksızın, antiVirüs ile tarayacaksın.
baktın, düzelmediler. tarama sonucunda virüs`e dair bir isim yada kısaltma varsa, bunlarla google da aratacaksın ki pek çoğu antiVirüs sitelerinde bulunuyor, sonra buna özel yazılmış araçla indirip-taratacaksın. ŞANS bazen kurtarabiliyor. artık dosya nasıl değiştirilmişse.
muhtemelen sen bunları biliyorsundur da, ben yinede yazayım dedim. -.^)
Yok hocam tam olarak böyle demiyorum :)
Şimdi compact flash ta bir program yüklü. Bu programın exe dosyası klasör içinden siliniyor. Ve yerine aynı isimde başka bir exe atılıyor. Bu exe de prgramı kısıtlıyor. ESki haline ihtiyacım var yani nasıl geri getirirm.