Silkroad
-
ir nerdesin olm konuyu açtın milleti sro bağımlısı yaptın eroin gibi a.q şimdide kendin yoksun lem guild lvl1 %100 sen yoksun die lvl atlayamıyoz allah rızası için bi ara girde şu oyuna guild lvl atlasın hade bakem
-
ya babacanlar lvl 6 yım 2-3 gündür oynuyorum sro serverları izin verdigi mühtetçe nerdesiniz bn greece serverında takılıom
-
bizde greecedeyiz benimde 12 ir2 gelsin ir2 gelsin :D
-
rapboy akşam ben oyunda olacam sen oyuna girdiğinde tbt_koray nickine pm at ben seni bulurum tariqatada alırım seni hade bakem bekliyom
-
walla ir piyasada yok :) msn i pm ile attım hoja bna bi kol kanat girin kesiolr boyna bni :P
-
tamam hoja sen akşam gel hallederiz yalnız az lvl kasmışsın 1 günde 16lvl falan olabilirsin :P ben öle yaptım hade en geç 8 de onlineyim ben bana pm at
-
ir bodrumda :D msnde temmz gbi gelirm diodu en son..
-
yaw delikadir hoja sro serverlarına giremiom ki suana kdr toplam 3 kere mi ne baglanabildm boyna disconnect to server dio :P
-
greece serverında guild varmı??
lvl 18 Bicheon
+900 SP -
ir2 war guild.Toplanalım bi gece diyecem ama belli olmuor ki sro serverlarının işi aq. :S
-
harbiden de serverların işi belli olmuyo dün kaç saat uğraştım girmedi şimdi tıkladım direk girdi :)
Toplam Hit: 3688 Toplam Mesaj: 22