Silmemem Gereken Bi Klasörü Sildim :|
-
ya silmemem klasörü yannislikla shift + delete yaparak sildim..vista kullaniyorum..
sistem geri yukleme yaptim..dun e geri yükledim bilgisayarı ama olmadı :|
bi programi vs.. bişeyi warsa bi yardim etseniz ya :S silmemem gerekiyordu ya :S
-
silinen silinmiştir...silindiği gün bitmiştir :|
hocam shift + delete yapmışsın , zaten bende girip sistem geri yükleme yap diyecektim..ama bu işlere bakan bir program var die hatırlıorum :S acep yanlışmı hatırlıorum :| ben biraz araştırim ;)
-
hoca recover my files var da ben xpde kullanyorum bul bunu da inş üstüne bişi kaydolmamıştır
belkim vistada da çalışır bu gibi durumlarda erken müdahale hayat kurtarır üstüne bişi yazmıcan
-
EasyRecovery Professional 6
http://rapidshare.com/files/9268694/EasyRecovery_Professional_v6.04.rar
-
hoja bir de seriali neyi tam olan bişiy bul indir inş swoolunki öyledir
yok 5mb sonra çevirmem 5 gün sonra çevirmem 10 gün sonra çeviren top olsun gibisinden indirme indirdiğine değmio sonra
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------hoja bir de seriali neyi tam olan bişiy bul indir inş swoolunki öyledir
yok 5mb sonra çevirmem 5 gün sonra çevirmem 10 gün sonra çeviren top olsun gibisinden indirme indirdiğine değmio sonra
-----------------------------
Verdiğim linkteki programı indirirse, serial ve cracke ihtiyaç duymayacak :) -
-
Swool hocam bende indiriyom :) eskilerden kalma aga nigi filan varza nostalaji yasarım biraz yauww :D
-
Focal bunu yazdı:
Swool hocam bende indiriyom :) eskilerden kalma aga nigi filan varza nostalaji yasarım biraz yauww :D
Senin yüzünden bende günaha gireceğim :) -
Focal bunu yazdı:
hocam indirdimde burda bi ton sey cıkdı :S hangisini tıklayıpda bulucam o aganigi flimleri :S
hocaaa senin o eskiden kalma filmlerini 15 dakkada nasıl buldun yada senmi öyle sanıyorsun öyleyse allah zeval vermesin hdd ne -
Sagolasin swool indirip deniyorum..
edit : swool,program biraz sapıtık :| data recovery -> deletedrecovery diyorum..hic hata felan wermeden kapaniyor :|