Silverlight I Yükleyemiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    gerzek işletim sistemi windows un yeni nanesi silverlight hata veriyor yüklenmiyor. yükleme başarısız diyor. program files daki silverlight ı sildim yeniden denedim yine olmadı. ne yapmam lazım yükleyebilmek için?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    up
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Öncelikle arkadaşım biraz sinirliyim kusura bakma. Tahribat.com bir bilişim sitesi değil geyik sitesi gibi. Önemli konular artık değerli değil. Bakmaya bile üşeniyor. Ama aptal saptal şeylere herkesin cevabı var. Senin hatan burada bu tarz konular açmaz. Emin tahribat.com un (bilişim sitesi) üyelerinin kaç tanesi silverlightı, wpf,wcf i duymuş ve biliyor. Gelecek teknolojinin onda olduğunu biliyor.. Onlar içn önemli olan kısır döngülü tartışmalar, küfür edebilecek,kendi egosunu tatmin edecek konular die uzar gider.

not: beğenmiyorsan git bu siteden gibi laflar etmeyin. Sadece site üyelerini eleştiriyorum.. Gerçek gözler önünde. Bakın kaç üye gerçek manada bilişimle ilgileniyor. Bilgisayar sorunları yaşamasalar eminim ki tbt de günde bir kaç konu bilişkimle ilgili olur onun dışında hep geyik amaçlı konular..

Şimdi soruna gelelim..

Acaba bu silverlight bir kütüphane mi olacak yoksa bir tool mu. Yani silerlight ile yapılmış siteleri görmek mi istiyorsun yoksa silverlight uygulamaları geliştirmek mi?

Eğer ilkiyse buradan indirip tekrar dene

http://www.microsoft.com/silverlight/handlers/getsilverlight.ashx

ikincisi ise silverlight ücretsiz değil, full surumunu ayarlarız sana..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    silverlight geleceğin teknolojisi değil yav O.o

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    cloud application ı araştr hocam.. sektör nereye kayıyor ve bu da silervlight tabanlı olacak

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yafa13
    yafa13's avatar
    Erkek
    Tahminen ilkidir 2.ci olsa önce vs sp1 lazım sonra silverligttoolb kuruluyor uygulama geliştirmek istiyosanda blendde lazım tabii
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yafa13
    yafa13's avatar
    Erkek
    legion_of_doom çok haklı bu konuda silverlight önemli iyi işler yapılıyor bencede
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    daha önce yine burada tartışmıştım bunu da kimse ikna edememişti beni, mühim değil yani arkadaşın işi görüldüyse sorun yok =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    seni ikna etme gibi bi niyetim olamaz hocam :) Ben okuduklarımı, bildiklerimi söyledim. Yanlış da olabilir ama bana mantıklı geldi. Senin yaşadığın olaylar,edindiğin tecrübeler farklı o yüzden sana da linux tabanlı sistemler yada java daha doğru geliyordur yada başka bir tool. Zaman birilerini haklı çıkarır. Umarım o sen olursun :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

çok teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar. güncellemeyle gelen silverlight tan bahsediyorum. güvenlik güncellemesi geldi kb bilmem ne die onu yükleyemedi.

internette araştırdım önceki silverlightlar silin öyle yükleyin diyordu. program files da klasörü vardı sildim onu. yeniden indirdim silverlight ın son sürümünü ama yine hatqa verdi yüklenmedi. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

hatanın ekran görüntsünü yollar mısın?

Toplam Hit: 4800 Toplam Mesaj: 15