Sim Kart Bozma..
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
trooper bunu yazdı:
hattı başka operatore tasi o sim iptal olur. yeni simi at gitsin. veya müşteri hizmetlerini ara kapattir
Numara ayni kalinca ne faydasi olcak hocam
müridin amacı sim kartın calismadigini göstermek. bunuda görünürde caktirmadan yapmak. operator degisince kullandığı kartı telefona taktiginda simi takın diye bi uyarı verir. yani kart otomatik olarak iptal olmuş olur. bilmem anlatabildim mi -
trooper bunu yazdı:
ZoRKaYa bunu yazdı:
trooper bunu yazdı:
hattı başka operatore tasi o sim iptal olur. yeni simi at gitsin. veya müşteri hizmetlerini ara kapattir
müridin amacı sim kartın calismadigini göstermek. bunuda görünürde caktirmadan yapmak. operator degisince kullandığı kartı telefona taktiginda simi takın diye bi uyarı verir. yani kart otomatik olarak iptal olmuş olur. bilmem anlatabildim mi
kutluyorum tebrikler hocam. -
trooper bunu yazdı:
ZoRKaYa bunu yazdı:
trooper bunu yazdı:
müridin amacı sim kartın calismadigini göstermek. bunuda görünürde caktirmadan yapmak. operator degisince kullandığı kartı telefona taktiginda simi takın diye bi uyarı verir. yani kart otomatik olarak iptal olmuş olur. bilmem anlatabildim mi
-----------------------------trooper isimli müridimize madalya verilmesi için tüm yönetime rica ediyorum :D belki bu mesajım okunur ve bir madalya daha sahibini bulur :)
-
overbite bunu yazdı:
-----------------------------ailesine telefonu çaldırdım, kaybettim vs. desin. hem yeni hat hem telefon aldırsın. eskisini satın sinemaya yemeğe falan gidersiniz parasıyla :D
ailesi tutar da karakola başvurucaz diyip kızı götürürse ne olacak hocam :) -
mıknatısı altın renginde olan mikroşerit hatta sür 3-4 dakka boyunca bozulacaktır.
-
cicosz bunu yazdı:
-----------------------------mıknatısı altın renginde olan mikroşerit hatta sür 3-4 dakka boyunca bozulacaktır.
-----------------------------aynen oyle mıknatısla sim kartı birbirine sürt hallolur hemn...
-
e sim kart bozulunca ailesi gidip yedek simkart çıkartamaz mı? o olaydan haberleri yok mu ki?
-
bi bebek yada ufak çocuk varsa sim kartı bloke edin sonra çocuk bozdu diye suçu ona atın. Sim kartı açtırmak yeni hat almaktan daha pahalı bu sayede yeni hat alırsınız. Bu kıyağımıda unutmayın.
Not: Kontörleri harcamadan bloke etmeyin bana yollayın ben saklarım.
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------bi bebek yada ufak çocuk varsa sim kartı bloke edin sonra çocuk bozdu diye suçu ona atın. Sim kartı açtırmak yeni hat almaktan daha pahalı bu sayede yeni hat alırsınız. Bu kıyağımıda unutmayın.
-----------------------------yeni hat 20 tl eski hattın kopyası 7 tl .d fiyatları ögren
-
UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------Tengri bunu yazdı:
-----------------------------bi bebek yada ufak çocuk varsa sim kartı bloke edin sonra çocuk bozdu diye suçu ona atın. Sim kartı açtırmak yeni hat almaktan daha pahalı bu sayede yeni hat alırsınız. Bu kıyağımıda unutmayın.
-----------------------------yeni hat 20 tl eski hattın kopyası 7 tl .d fiyatları ögren
-----------------------------haaaa olabilir hacı. Benim hattı türkcell denen şarapsız kapattı kontör yüklemiom die. Onla o bir sandım ben:D