Şimdi Bu Adam Ne Yapsın?
-
Şimdi benim bi arkadaş var hosting işleri yapıyor bir başka arkadaş elle kodlama site yapmış bir müşterisine bu hosta yüklemiş server sahibinden site sahibi Reseler istemiş oda vermış tabi arada işler çıkıyo felan 3-4 ay ilgilenemiyor Adam reseler parasını vermiyor adam kapatıyor adam söz verecem diyo açtırıyor sonra siteyi başka hosta taşıyor. yani dolandırıyor
şimdi adamın 100-150 ytl alacağı var. o taşıdığı sitenin tüm yedekleri server yedeğinde mevcut tamamen elle kodlama son sistem ajaxlı download sitesi php şöyle diyeyim inndir.com tamindir.com a 5 basar
ben sat diyorum rahat tasarımı 200-300 e rahat satar o pek yanaşmıyorda ben ikna ederim :) ama şöyle birşey var dolandıran adam tasarım yapan arkadaşla anlaşma imzalamış başka yerde tasarım kullanılmayacak diye siz olsanız bu işin içinden nasıl çıkardınız:)
-
Emeğe saygı ben olsam mahkemeye verirdim. Zaten sözleşmede var.
-
Anlaşma falan umrumda olmazdı. Benim bu ay site sahipleriyle ettiğim kavganın hatti hesabı yok. Hele geçen gün web site sahipleri paramı vermedi etmediğim küfür yapmadığım trip kalmadı. Kahrolsun patronlar. Parayı vermiyolar sonra inliyolar. Ben olsam o adamın yerinde yemin ederim ya satar ya adama inat wareze düşürürdüm...
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Anlaşma falan umrumda olmazdı. Benim bu ay site sahipleriyle ettiğim kavganın hatti hesabı yok. Hele geçen gün web site sahipleri paramı vermedi etmediğim küfür yapmadığım trip kalmadı. Kahrolsun patronlar. Parayı vermiyolar sonra inliyolar. Ben olsam o adamın yerinde yemin ederim ya satar ya adama inat wareze düşürürdüm...
-----------------------------Bu sefer tasarım ı yapan arkadaşa ayıp olacak o ibne yüzünden işin içinden çıkamıyoz:)
-
Bence o patron kendini uyanık zannediyo. Sözleşme ne sözleşmesi ? Sanal mı imzalı resmi mi imzalı. Madem imza war ortada ve durum sıkıştı scripti yazan adam 1 milyon dolar ver beni sallamaz desin o zaman :|
-
Ben oLsam satardım hocam..Nereden biLecek hem benim sattığımı birisi tasarımı çaLmış aynısını yapmış ayağına yolumu bulurdum ;)
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Ben oLsam satardım hocam..Nereden biLecek hem benim sattığımı birisi tasarımı çaLmış aynısını yapmış ayağına yolumu bulurdum ;)
-----------------------------tasarlamış yapmış o kadar kolaymı aynı kod disng ı ile yapılmış bir site insan yavrusunu tanımazmı bu olay ama ben olsam satmam
mahkemeyede vermem nafakam olsun derim ...
eden bulur her zaman ziktir et sıkmasın canını yada siz açın aynı siteyi sadece açın .... görsün en azından paramızı verin kapatalım diyin sonra başkasına satmayın işler iyice karışır...
-
önce sat
sorna warez düşür
zaten tasarımcıya ipnelik olmaz. adam sözleşme yaptıysa, sözleşme delindiği için tazminat vermicek mı tasarımcıya :P ah bi daha kol gibi gircek :D
-
bıraksın allahından bulsun şerefsiz
-
script içinde connection string yokmu hani veritabanı için kullanıcı adı ve şifrenin tutuldugu bir baksın eger script kayıt ettiyse herif kesinlikle degiştirmemiştir...
-
Madem elinizde bir kopyası var araştırın illaki bir yerinde açık vardır. Orjinal siteye basın indexi:)