Şimdi Bu Adam Ne Yapsın?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Şimdi benim bi arkadaş var hosting işleri yapıyor bir başka arkadaş elle kodlama site yapmış bir müşterisine bu hosta yüklemiş server sahibinden site sahibi Reseler istemiş oda vermış tabi arada işler çıkıyo felan 3-4 ay ilgilenemiyor Adam reseler parasını vermiyor adam kapatıyor adam söz verecem diyo açtırıyor sonra siteyi başka hosta taşıyor. yani dolandırıyor

şimdi adamın 100-150 ytl alacağı var. o taşıdığı sitenin tüm yedekleri server yedeğinde mevcut tamamen elle kodlama son sistem ajaxlı download sitesi php şöyle diyeyim inndir.com tamindir.com a 5 basar

ben sat diyorum rahat tasarımı 200-300 e rahat satar o pek yanaşmıyorda ben ikna ederim :) ama şöyle birşey var dolandıran adam tasarım yapan arkadaşla anlaşma imzalamış başka yerde tasarım kullanılmayacak diye siz olsanız bu işin içinden nasıl çıkardınız:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Emeğe saygı ben olsam mahkemeye verirdim. Zaten sözleşmede var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Anlaşma falan umrumda olmazdı. Benim bu ay site sahipleriyle ettiğim kavganın hatti hesabı yok. Hele geçen gün web site sahipleri paramı vermedi etmediğim küfür yapmadığım trip kalmadı. Kahrolsun patronlar. Parayı vermiyolar sonra inliyolar. Ben olsam o adamın yerinde yemin ederim ya satar ya adama inat wareze düşürürdüm...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

HolyDemon bunu yazdı:
    -----------------------------

Anlaşma falan umrumda olmazdı. Benim bu ay site sahipleriyle ettiğim kavganın hatti hesabı yok. Hele geçen gün web site sahipleri paramı vermedi etmediğim küfür yapmadığım trip kalmadı. Kahrolsun patronlar. Parayı vermiyolar sonra inliyolar. Ben olsam o adamın yerinde yemin ederim ya satar ya adama inat wareze düşürürdüm...

Bu sefer tasarım ı yapan arkadaşa ayıp olacak o  ibne yüzünden işin içinden çıkamıyoz:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Bence o patron kendini uyanık zannediyo. Sözleşme ne sözleşmesi ? Sanal mı imzalı resmi mi imzalı. Madem imza war ortada ve durum sıkıştı scripti yazan adam 1 milyon dolar ver beni sallamaz desin o zaman :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Ben oLsam satardım hocam..Nereden biLecek hem benim sattığımı birisi tasarımı çaLmış aynısını yapmış ayağına yolumu bulurdum ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:
    Ben oLsam satardım hocam..Nereden biLecek hem benim sattığımı birisi tasarımı çaLmış aynısını yapmış ayağına yolumu bulurdum ;)

tasarlamış yapmış o kadar kolaymı aynı kod disng ı ile yapılmış bir site insan yavrusunu tanımazmı bu olay ama ben olsam satmam

mahkemeyede vermem nafakam olsun derim ...

eden bulur her zaman ziktir et  sıkmasın canını yada siz açın aynı siteyi sadece açın .... görsün en azından paramızı verin kapatalım diyin sonra başkasına satmayın işler iyice karışır... 

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

önce sat

sorna warez düşür

zaten tasarımcıya ipnelik olmaz. adam sözleşme yaptıysa, sözleşme delindiği için tazminat vermicek mı tasarımcıya :P ah bi daha kol gibi gircek :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    bıraksın allahından bulsun şerefsiz

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    script içinde connection string yokmu hani veritabanı için kullanıcı adı ve şifrenin tutuldugu bir baksın eger script kayıt ettiyse herif kesinlikle degiştirmemiştir...

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Madem elinizde bir kopyası var  araştırın illaki bir yerinde açık vardır. Orjinal siteye basın indexi:)

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
Toplam Hit: 3187 Toplam Mesaj: 15