Şimdi Gelde Katil Olma...
-
cehennem boşuna yaratılmamış
-
Videoya bakmadım ama Can bilmemne isimli yavşaktan bahsediyorsunuz sanırım. Eğer oysa çok eski mevzu bu.
-
Bir insanın yapabileceğine inanmadığım şeyler ki buda insan değil, yaşamayı bile haketmiyor. Gel gör ki sorunluymuş, Bakırköy' den çıkmış, ne yaptığını hatırlamıyormuş güya..
-
kadın yada erkek bilememde emin olduğum kafa yerinde değil ilk gelişine yürüşüne bakın
içki mi uyuşturucumu artık o konuda bilgili olanlar söylesin. bilinçli yapmadığı kesin ama.
kedinin yavrusu için gidip gidip gelmesi çok acıydı.
ben yıllardır şunu derim bir kişi dengesi bozuksa hastanede kalacak
yok iyileşti de hastaneden salındıysa hastayım ayağına yatırmayacaklar ve en ağır cezayı alacak
futurist tarafından 13/Ağu/14 01:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Cinayet planları yapan arkadaşlara yardımcı olmak adına paylaşıyorum. Peroksit'in anısına;
'' Hekzametilen Triperoxide Diamin HMTD Yapılışı
Çok hassas bir patlayıcıdır primer dir yani fünye görevi görür elini kolunu kopartan çok kişi var bununla darbe ile çok cabuk patlar zamanla bozulur durdukyere patlar.----Malzemeler---- Hidrojen Peroksit %35 Lik Hekzamin Sitrik asit
----Yapılış----
Bir beherin içine 20 ml Hidrojen peroksit dökülür üzerine 6 gram hekzamin dökülür buzbanyosu ortasına oturtulur karışım
sıcaklık 10 derece altına indiği vakit üzerine 10 gram sitrik asit dökülür böylece bırakılır ısının yükselmesine izin vermeyin
6-7 saat bırakın reaksiyon devam etsin kristaller oluşmaya başlıyıcak süre bittikten sonra karışımı 500ml suyun içine boşaltın
yıkayın sonrasında 1 litre suya sodyum bikarbonat atın bir miktar onun ile HMTD patlayıcısını yıkayın nötr olacaktır sonrasınta
Kurumaya bırakın oldukça dehlikelidir 1 gramı parmagı kopartabilir fünye görevi görür kristalizedir.''
-
Kadın psikolojik tedavi görmüş. Yürüyüşü de bir değişik yalpalıyor. Muhtemelen cezai ehliyet yoktur.
-
adamı bulalım a.q
-
Yakalandı. İfade den sonra bırakmışlar. Akıl hastanesin de yatmış bir süre. Ne denilir bilmiyorum.
-
bu kadının ilacı biliyorum ben tek eksiği "ŞAHİN K" biraz ayar ile insana döner
kafası kıyak oldugu kesin kedilere karşı bir zaafım var zaten videoyu izleyince kötü oldum :(
-
JuMaN bunu yazdıkasv4 bunu yazdı
ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini siktiğimin evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin amının dikine sikerim gözlüğünün sapını amına kodumun açtırma ağzını skerim yüzünü piç götünün amcıkbaşlı anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek amına koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim
Hocam küfürü iki kere copy yapmışsın 1 kere yeterlidi ama :)
anasının gözü okudun mu bende google küfür yazdım link çıkana tıklayıp yapıştırdım buraya :D