Şimdiye Kadar Max Uykusuz Kaldığınız Saatler
-
üst üste kaç saat hiç uyumadınız ?
ben toplam 58 saat
benim için asla uyuyamayacağım şeyler girdi araya. anlatmak isteyen sebebini de yazabilir.
-
bu konu yüzlerce kez açıldı ve denen di hacı kişiden kişiye deişir ruh halime baglı en fazla 2,5 gün dayanıyorum oda
ölüm kalım yolculuk kamp filan ama günlük uykum 5 saat tir az sende az uyumaya çalış
-
en fazla 64 saat uykusuz kaldım :| ondan sonra artık gözler kendiliginden gitmeye basladı :|
-
Usko görevlisi iken 67 saat uyumadan koxper aradım
-
hiç uyumuyom p.tesiden bu yana :)
-
en son 52 saate kadar saydığımı hatırlıyorum sonrasını hatırlamıyorum
-
günde 1,5 2 saat arası uykuyla 4 gün.
hiç uyumadan ise 3 gün.
birinci gün gece görevliydim 2.gün tugaya eğitime çağrıldık 3.gün bir olay çıkınca baskına gittik.
aşırı derecede bilinç kaybı oluyor halüsünasyanlor görülüyor.
askerdim ama o gün arkadaşıma bu ayki uçak vergisini ödedikmi biz diye sormuşum.
bir diğerine zar tutma demişim, hep yek geliyor demişim.
bayağı bi saçmalamışım.
-
Tam 4 gün boyunca..
.Üniversitenin başlarında arkadaşlarla yeni kaynaşıyorken :) Okuldan eve gelirdim...Evde yemek yiyip çıkardım arkadaşlara giderdim...Okula gideceğimiz zamana kadar PS oynardık...Tabi en son 2 kişi kalırdık ama 4 güne feda olsun :)
-
3 gun bir arkadaş hastanedeydı onun başında
-
160 saat uyumadım ((: arkadaşlar tutmuş sadece 1 haftada 8 saat uyumuşum nedeni de uyumuyom amk demiştim bi yerde sona böle olmuştu anlamsız geliyo biliyorum :| ama böyle işte insanın kanında manyaklık olmaya görsün )):
-
2003 3 gun ultima oynamistim o olaydan sonra bu tip oyunlardan nefret ettim poker ve kumara yoneldim allah belasini versin.