Şimşek Hırsızı Türkçe Dublaj (İstek)
-
Heh soal kardşeim :D
-
güzelmi film ? Güzelse indircem
-
kesinlikle orjinal izle derim. türkler malum bi seslendiriyor canım filmi katlediyorlar :D
-
İzledim Arkadaşlar Film GüZel Ama Ben Bu Filmin Benzerini İzlemiştim Sinemada Üç Boyutlu Olarak
Filmin Adı Titanlar SAVAŞI Hemen Hemen Aynı :)
-
Planzero bunu yazdı:
-----------------------------
İzledim Arkadaşlar Film GüZel Ama Ben Bu Filmin Benzerini İzlemiştim Sinemada Üç Boyutlu Olarak
Filmin Adı Titanlar SAVAŞI Hemen Hemen Aynı :)
-----------------------------doğru teşhis
2 filmi arka arkaya izledim aynı olay hemen hemen ama bu filmin devamı gelecek
ayrıca bu film yaş olarak daha gençlere hitap ediyor birazda titanların savaşı ciddi filmdi
bununla kıyaslarsak titanların savaşı bunu döver :)
-
hocam kesınlıkle ızlemenızı tavsıye ederım. Ama eğer kitap okumayı sevıyorum derseniz kıtabını oku derim zaten kıtabını okusan flımle alakası yok dersın cok fazla
şey atlanmış kıtap çok surukleyıcı bır haftada butun kıtaplarını okudum geceli gündüzlü inş bu flımın devamı gelır.şuan elımde 4 kitabı bulunmakta eğer okumak
ısteyen olursa takas yada piyasa degerının tahrıbat ındırımıyle yarısıına bırakırım. -
HoLYSeRo bunu yazdı:
hocam kesınlıkle ızlemenızı tavsıye ederım. Ama eğer kitap okumayı sevıyorum derseniz kıtabını oku derim zaten kıtabını okusan flımle alakası yok dersın cok fazla
şey atlanmış kıtap çok surukleyıcı bır haftada butun kıtaplarını okudum geceli gündüzlü inş bu flımın devamı gelır.şuan elımde 4 kitabı bulunmakta eğer okumak
ısteyen olursa takas yada piyasa degerının tahrıbat ındırımıyle yarısıına bırakırım.
-----------------------------Valla Bence Titanları Savaşı Buna 10000 Çeker :)
-
Fİlmde Tr klonuşma var mı?
-
Pikacu bunu yazdı:
Fİlmde Tr klonuşma var mı?
-----------------------------var trdublaj
-
ben altyazılı izledim gercekten izlemeye değer bir film titanların savaşıyla konu bakımında birçok benzerlik var ama şimşek hırsız daha akıcı ve güzel filmin sonuna doğru 2.serisinin çıkacağı bayağı belli oluyor izlemekte karasız kalan arkadaşlar bence izlesinler coğu filmden kaliteli grafikleride bayağı iyiydi