Sinan Çetin & Akp

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hangi başbakan'dan bahsediyor Sinan Çetin ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

cok komik ve cahilce bir konusma. Bir yonetmenin sokakti insana gore fazlasi olmasi lazim.

gotumun yonetmeni.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek

Değişim masalına inananmış(kanmış) şuuru iğdiş edilmiş yoz.Bunların da at gözlüğü vizörleridir.Sınırlı vizöründen baksın işte dünyaya.İyi dediği bakanlara bak "Ali Bebecan", "Egemen Bagiş".Sen neyi yönetiyorsun be adam.Tuzu kuru tabiki ne beklersin.Neme lazım ters düşmemek lazım iktidara.Böyle günlerde belli olur işte ak koyun kara koyun.Bu kadar sükse yapılan bir adam olduğu için zaten mesafeli yanaşırdım bu adamın yaptığı işlere, projelere.Güzel güzel bilelim iyice "akı" "kara"yı.

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

boraks bunu yazdı:
    -----------------------------

Değişim masalına inananmış(kanmış) şuuru iğdiş edilmiş yoz.Bunların da at gözlüğü vizörleridir.Sınırlı vizöründen baksın işte dünyaya.İyi dediği bakanlara bak "Ali Bebecan", "Egemen Bagiş".Sen neyi yönetiyorsun be adam.Tuzu kuru tabiki ne beklersin.Neme lazım ters düşmemek lazım iktidara.Böyle günlerde belli olur işte ak koyun kara koyun.Bu kadar sükse yapılan bir adam olduğu için zaten mesafeli yanaşırdım bu adamın yaptığı işlere, projelere.Güzel güzel bilelim iyice "akı" "kara"yı.

Bi yönetmendeki en büyük özellik toplumu yansıtabilme gücüdür. Hele Sinan Çetin bu işin duayenidir. Akp lehine konuştu diye hemen at gözlüğünü giydirdiniz adama. Acaba at gözlüğü onda mı sizde mi?

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

boraks bunu yazdı:

Bi yönetmendeki en büyük özellik toplumu yansıtabilme gücüdür. Hele Sinan Çetin bu işin duayenidir. Akp lehine konuştu diye hemen at gözlüğünü giydirdiniz adama. Acaba at gözlüğü onda mı sizde mi?

Sinan Çetin bu yayınevini yakın dostu fikir adamı Atilla Yayla'nın da entelektüel desteğiyle (Yayla'nın da en önemli eseri "Liberalizm",Çetin'in yaptığı özel kapakla bu yayınevinden yayınlanmıştır) liberal düşünceyi yaymak amacıyla kurmuştur.

Kaynak: http://tr.wikipedia.org/wiki/Sinan_Çetin

1. Ustası iyi öğretememiş galiba, röportajda nasıl öveceğini bilemedi. A. YAyla'yı anlatmayayım bilirsin artık.

Evet, aynı yolun yolcuları. Bunun bir tesadüf olduğuna inanmak istiyorum.

Hangi toplumu yansıtıyor usta. Röportajı izlediysen bu adam mı bilecek Anadolu'yu. "Çay budir" reklamlarındaki yerellikle olmaz bu işler.

2. Neyin duayeni yahu.O kadar film çeksem ben işi öğrenirdim artık.Ben yaptım oldu işte. İyi reklamcı ama onu biliyorum.

Ve de en önemlisi şunu biliyorum. Siyaset konuşacak yapıda biri değil. Bu nereden mi belli? Cahil cühela konuşmasından. Yani bu kadar cahilce konuşmak için çok okumuş olmak gerek derler.Bilmem anlatabildim mi?

3. Sen de epey okumuşssun tebrikler hocam

4. Sağlıcakla.

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Degişim diye tutturmuş bi nane sorsan degişen ne diye kaldırımlar der. ne degişiyo arkadaş söylesene sunu

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

asıl bunun gibi kuyruklu kürdün biri ben Atatürkçüyüm, Türk milliyetçisiyim deseydi kahrolurdum. Yerini bulmuş hayvan işte ...

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

videoyu yükleyen bizim mürid değil mi :|

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 2610 Toplam Mesaj: 19