folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sinan Şamil Sam Yine Dayak Yedi

Sinan Şamil Sam Yine Dayak Yedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    iptal007 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ganimet bunu yazdı:

ilk önce başlığı açan kardeş kınıyorum böyle bi başlık açtığın için seni. sinan şamil sam dayak yedi ne ?

bizi ankarada temsil eden bir türk evladını böyle sözler etmemen gerekir o bizi temsil etti !!!!

ayrıca şunuda belirtmeliyim maçı sinan şamil sam alması gerekiyordu son anda jüri üyelerinin bi oyununa gelindi buda bir ayrı dipnot.... 

gerçekler bunlar yenildimi yenildi dayak yedimi yedi yense iyi olacaktı sevinip gururlanacaktık ama olmadı iyi olan kazandı iyi olamayan kaybetti dövüş sporlarında kaybeden dayak yemiş olur  evet temsil etti iyide temsil etti ama gerçek bu napalim
    ganimet tebrik ederim çok güzel yazmışsın.

Fakat iptal007 şunu soruyorum dövüşte kaybeden dayak mı yiyiyor?Dayak yemiş mi sayılıyor?Birisi kazanır birisi kaybeder içte sorun değil dayak yemek olarak algılanmamalı.Dışarda 3 kişi alır eline spoayı öyle bir girer ağzını yüzünü kırar işte dayak yersin.

Yoksa kalkıp tek gözüyle Türkiyede olduğu için o destekle devam etmesi dayak yuenecek mevzu değildi.Önemli olan maçta kim kazanmış kim yenilmiş değil benim için.Önemli olan artıları ve nasıl bir maç ortaya çıktığı.Aktif olmalı Türkiye tanıtılmalı dahasıda yok.

Kaç boksör macall karşısına çıktı?Kaç Türk boksörümüz var sağlam?Kaç tane maç adam akılldı show amaçlı değil bi düşünmek sonra konuşmak lazım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    beyler ben spikere taktım adam bizimkine vuruyo adam dio sinan ayakta kalmayı başardı çok dayanıklı flan sinan bitane sallıo adama adam etkilenmiyo spiker dio sinan muhteşem bi aparkat attı falan. görmesek yutturcak bize. ama adam kötü dağıttı 42 yaşında falan ama sağlam adam.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BOQ
    BOQ's avatar
    Homo

ben o sikiperin a.q. onun yüzünden tv nin sesini kapatıp izlemek zorunda kaldım. yoksa tv ye bişeyler fırlatacaktım sinirden yazık olucaktı caanım tv ye

yenildi ama kutlamak lazım. istese maçı bırakabilirdi. gözü duman oldu. şimdi nasıl ağrısı ve acısı vardır tahmin edebiliyorum. Sırf seyircilere ayıp olmasın bu kadar destekliyolar diye, sonuna kadar gideyim dedi.

bak gene aklıma sikiper geldi, sinir katsayım yükseldi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

zaten bu ülkede fazla sporcu çıkmıyor dikkat edersenizgenel  almanyada yetişmiş türk

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    iice şamar oğlanına döndü bu da a.k :)

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek

kokainman bunu yazdı:
    iice şamar oğlanına döndü bu da a.k :)

bende bunu anlatmaya çalışıomda işte =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

abi elmacık kemiinn orası açıldı o gözü tamamen görmemeye ba$ladı ne yapsın adam. aq çocuuda hep oraya vurdu zaten :S Böle aar çekimde gösterio lan orası nasıl açılıp açılıp kapanıodu :S içim sıçalak oldu :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ha işte o gavur hep aynı göze vurup durdu burası doğru spikerde amma abartmıştı yavaş ekranda izlerken elmacık yeri 180 derece dönüyordu çok acıdım ya ama işte buna rağmen 12 raund ayakta kaldı dediğim gibi son raoundlarda kötü oldu jüri üyelerde bi şike olduğu kanısındayım yada a.q spikerde palavralarla kandırdımı yoksa bizi

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yense pofpoflarsınız yere göğe sığdıramazsınız birşey olduğunda da hemen dayak yedi dersiniz.

Allah sizlerin gazabından korusun.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 4819 Toplam Mesaj: 30