Sinatra İçin Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Çok sağol dostum

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

napcan olm sinatrayı

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

napcan olm sinatrayı

Zor değil gibi gözüküyor. Flask'den önce son bir öğrenmek istedim. Sen ne dersin web app yazmak için? 

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Dark_Lord bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

napcan olm sinatrayı

Zor değil gibi gözüküyor. Flask'den önce son bir öğrenmek istedim. Sen ne dersin web app yazmak için? 

laravel öğren bence, bir sürü konsepti ve "best practice" i de öğrenmiş olursun. 

frontend-backend uyumlu geldiğinden daha az sorun yaşarsın diye düşünüyorum bi de

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    Dark_Lord bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

napcan olm sinatrayı

laravel öğren bence, bir sürü konsepti ve "best practice" i de öğrenmiş olursun. 

frontend-backend uyumlu geldiğinden daha az sorun yaşarsın diye düşünüyorum bi de

Fikrin ve verdiğin bilgiler aklıma yattı abi. PHP biraz biliyorum, ne kadar php öğrenmek gerekir laravel öğrenmek için.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 1790 Toplam Mesaj: 16
pluralsight sinatra