Sınav Haftası !
-
selam beyler nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl?
bende biraz gerginlik var
malum sınav haftasına iki hafta kaldı bende şimdiden çalışayım diyorum ama
hem konsantre hemde yorgunluk cekiyorum uykusuzlukta cabası halbuki şişene kadar yatıyorum.
gecen sene 10 gün boyunca günde 2 litre redbulla işi çözdüm ama onunda etksi alet hiç inmiyor sınavda bile
sınav haftasından 1hafta sonra bile düz duvara tırmandım :D
kahve zaten günde 5 bardaktan az içmiyorum
oturuyorum derse kafaya birşey girmiyor. malum çok zeki olmadığım için sorun yaşıyorum ;) :D :D :D
böyle dinlendirici motivasyon arttırıcı çay yada balık yağı falan gibi ne önerirsiniz.
limtless tarzı birşey tabiki beklemiyorum ama illaki vardır bu durumlar için kullandıgınız bir zımbırtı
haydin kolay gelsin
-
kasmayın aga , gitcez gircez bi daha :)
-
moruk zurnanın son deliğindeyim.. bundan sonrasını boğazın serin suları paklar ancak :D
-
1- sigara içiyorsan sigarayı bırak 2-3gün zorluk çekersin ama sonra aldığın uyku yeter,
2- her gün düzenli spor yap, metabolizma hızlanınca daha dinç olursun
3- kahve, redbullu falanda bırak ancak çok ihtiyacın olursa kullan, çünkü bendeki etkisi uykumu açıyor ama algıyı düşürüyordu
4- çinko, balıkyağı ve vitamine.. kısacası dengeli beslenmeye ağırlık ver
5- sık sık ama az yemek ye ki metabolizma hep canlı kalsın
6- bol bol sık sık su iç, su kadar ayıltan birşey yok
-
-
kafkafkaf bunu yazdı
1- sigara içiyorsan sigarayı bırak 2-3gün zorluk çekersin ama sonra aldığın uyku yeter,
3- kahve, redbullu falanda bırak ancak çok ihtiyacın olursa kullan, çünkü bendeki etkisi uykumu açıyor ama algıyı düşürüyordu
1. sınav haftası sigarayı bırakmak benim için çok zor ama azaltmayı deniyecem
2. zamanında yapardım ama bu aralar çok hımbılım. yarın sabah biraz şınav mekik fitness tarzı hareketler yaparım.
3. redbull tamamda kahveyi 2 ye düşürürüm
4. balıkyağı işe yararsa alırım
5. az ve çok yiyorum biliyorum yanlış ama onuda düzenlerim
6. bilmiyorum belkide vücudumdaki kan fazlasından olsa gerek vücut sıcaklıgım cok fazla ve o kadar cok su içiorumki yemeğe yer kalmıyor. yazın tek basına bir damacana su içiyorum :D şaka bir yana tam bitmesede yarısına geliyorum belkide
5.30 gibi aksam yemeği yiyip şimdilik derse oturayım yarın sabah denerim bunları
-
DestinatioN bunu yazdıkafkafkaf bunu yazdı
1. sınav haftası sigarayı bırakmak benim için çok zor ama azaltmayı deniyecem
2. zamanında yapardım ama bu aralar çok hımbılım. yarın sabah biraz şınav mekik fitness tarzı hareketler yaparım.
3. redbull tamamda kahveyi 2 ye düşürürüm
4. balıkyağı işe yararsa alırım
5. az ve çok yiyorum biliyorum yanlış ama onuda düzenlerim
6. bilmiyorum belkide vücudumdaki kan fazlasından olsa gerek vücut sıcaklıgım cok fazla ve o kadar cok su içiorumki yemeğe yer kalmıyor. yazın tek basına bir damacana su içiyorum :D şaka bir yana tam bitmesede yarısına geliyorum belkide
5.30 gibi aksam yemeği yiyip şimdilik derse oturayım yarın sabah denerim bunları
senin ilacın bende gardaş. ibosilin günde 2 ölçek :D rahatlatır stres alır :D
saka bi yana başarılar kardeşim ya tahmin edebiliyorum stresli halini 2 sene beraberdik amk :D
sen yine de bi düşün ibosilini :D:D:D:D
-
Durum bende de aynı. Mala bağladım iyice.
-
o zaman bi cs atam da gelem, sizde baya stres var rahat olun beyler. ben hala okula gidiyorum cuma günü belki gitmem o da okuluma gidip bakıyım sınıfımı filan buliyim :)
-
@Destination ne okuyordun hocam sen
-
__hsyN__ bunu yazdı
o zaman bi cs atam da gelem, sizde baya stres var rahat olun beyler. ben hala okula gidiyorum cuma günü belki gitmem o da okuluma gidip bakıyım sınıfımı filan buliyim :)
lan hala gidiyon mu amk
hocam sana gelince ne cok stres yap ne de hsyn kadar rahat ol
tam ortada kalmasi bence daha iyi