Sınav Sorularının Yayınlandığı Site? (Microsoft,Cisco V.S.)
-
unbalanced bunu yazdınon_stop bunu yazdı
braindumps mıydı neydi böyle bi site vardı. Orada hangi konudan kaç soru çıktığını veriyordu. Ayrıca sana 125 soru veriyordu ve certification exam de bunlaardan 70 dene çıkacak diyordu. Sen artık ezberle dur tabi o 125 konulara ayrılmış halde.
hocam bu ücretli olanı.. benim baktığım ücretsizdi..
@Daniel-Koo, bu sınavı bilge adam yapmıyor hocam. microsoft yapıyor.bilge adam sadece ortaktır. yani onların sınavı düzenleme gibi bir yetkisi yoktur, bir yanlışın var. prometric ile iş ortağı olması lazım bu sınavların düzenlenmesi için. çünkü sorular oradan geliyor
http://bireysel.bilgeadam.com/bireysel/hakkimizda/dijital-sinav-merkezi
Ben zamanında çekmiştim burdan acep nasıl oldu o. Evet Prometric düzenliyor, hatırladığım kadarıyla gold partner 'ı ms'in. -
sınavın asıl yeri prometricdir. bazı firmalar da onlala iş partneliği yaparak yetkisini alıyor ve sınav yapabiliyor, daniel-koo, bilge adam bilmem hangi
siteden soruları çekip soruyor dediğin için söyledim bunu.olayın bilge adamla ilgisi yok, sadece aracı bir firma.. neyse konuyla çok ilgisi yok bunların.
bu siteyi bulamadık bi türlü.. tahribatta da verilmişti. hiç mi eskilerden yok da bu siteyi hatırlayan? ben kaydettim siteyi bir metin dosyasına ama
nerede bilmiyorum
-
unbalanced bunu yazdı
sınavın asıl yeri prometricdir. bazı firmalar da onlala iş partneliği yaparak yetkisini alıyor ve sınav yapabiliyor, daniel-koo, bilge adam bilmem hangi
siteden soruları çekip soruyor dediğin için söyledim bunu.olayın bilge adamla ilgisi yok, sadece aracı bir firma.. neyse konuyla çok ilgisi yok bunların.
bu siteyi bulamadık bi türlü.. tahribatta da verilmişti. hiç mi eskilerden yok da bu siteyi hatırlayan? ben kaydettim siteyi bir metin dosyasına ama
nerede bilmiyorum
tamam işte, andrei'nin verdiği linke ithafen bilgeadam da buradan çektiriyor oradan da çalışabilirsin demeye getirdim :) yanlış anladık birbirimizi :D
-
hımm anladım hocam. sen çalışma sorularını diyorsun :) olabilir bilmiyorum bilge adam ya da diğer kursları.. pek sevmem öyle şeyleri aslında.
bugüne kadar her şeyi bireysel olarak öğrendim, kursa bir ihtiyaç duymadım. internet olmadığı zamanlarda kitap aldım, kurslara o kadar para
vermek şart değil, devasa bir kaynak var insanların önünde (internet) tabii herkes bir değil, kimilerine böyle şeyler de lazım olabiliyor.