Sınavsız Ehliyet ?
-
eskiden alınabiliyordu belki bilgisi olan vardır diye sorim dedim hala oluyomu
tanıdık bi abi için sağlık raporu gibi gerekli evrakları kendisi çıkarcak araba kullanımındada bi problem yok yanlız sınava girmicek gereken ücreti vermeye hazır.
-
Zor be hocam paranın açmadığı kapı yokta..
-
çözüm RÜŞVET at bi sakal ol şöför :D
illaki veren vardır bır ıkı arastır derım :P
-
ben 2000$'a yaparim. kurs parasi saglik parasi sinav parasi hersey dahil bunun uzerine cebinden yapicagi tek masraf 200 civari ehliyet cikartma parasi olucak.
-
mtz bunu yazdı:
-----------------------------
ben 2000$'a yaparim. kurs parasi saglik parasi sinav parasi hersey dahil bunun uzerine cebinden yapicagi tek masraf 200 civari ehliyet cikartma parasi olucak.
kesinmi ? bide sahte filan olmucak -
gercek ehliyet, bildigin kayitli hersey normal turkiye cumhuriyeti ehliyeti.
eger ilgini cekerse ozel msj at sonra emailden konusuruz.
-
mtz bunu yazdı:
-----------------------------gercek ehliyet, bildigin kayitli hersey normal turkiye cumhuriyeti ehliyeti.
eger ilgini cekerse ozel msj at sonra emailden konusuruz.
-----------------------------attım msn pm de
-
doğuda sanırsam siirtte olacaktı.kimlik fotokopini resmini diplomanı ve parayı zarfa koyup gönderiyordun. Sana viski parfüm ve ehliyet olarak geri dönüyordu. Mucizevii!!
-
Bizde sınavdı, direksiyondu uğraşalım mq :)
-
yahu sorular okuma yazma bilen adamın yapacağı türden zaten araba kullanımı desen ben 20 yaşına geldim hayatımda ilk defa kursta araba kullandım direksiyon sınavında bir döner kavşaktan döndü geldim ne ayna ne kemer hiç birine dikkat etmedim baktım geçmişim 80 le hemde :D şuan arabayı kaldıracak çalıştıracak derecede bilgim yok ama ehliyet var işte cepte 2. kimlik dursun :D
ne okadar para bayılacaksın gerek yok bence girsin alsın kendisi -
Nitrous bunu yazdı:
doğuda sanırsam siirtte olacaktı.kimlik fotokopini resmini diplomanı ve parayı zarfa koyup gönderiyordun. Sana viski parfüm ve ehliyet olarak geri dönüyordu. Mucizevii!!
viski parfüm istemezük ehliyete talibük :)@mtz den ses çıkmadı uyudu galiba