Sinek Kaçmayı Nasıl Beceriyor?
-
kara sinklerın kanadına yukardan doksan dercelık bı acıyla ufleyın bı bok yıyemıolar ole kala kalayolar sonra bn onları yakalıyorum bıraz saladıkdan sonraa onlar sersemlıyoo ondan sonra da kıbtırle yakıorum :|
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
kara sinklerın kanadına yukardan doksan dercelık bı acıyla ufleyın bı bok yıyemıolar ole kala kalayolar sonra bn onları yakalıyorum bıraz saladıkdan sonraa onlar sersemlıyoo ondan sonra da kıbtırle yakıorum :|
naptın abi sen ya gaddar herif seni:DD: -
vanhelsink bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
naptın abi sen ya gaddar herif seni:DD:
-----------------------------acımam :P yemek yerken gelıyoo ekmegın usutune konuyoo bnde halıyle yemıyorum ama en cok sesı bıtırıyoo benı vızzzz sabah yatarken tepemde :| bnce ozamn olmeyı coktan haketmıs oluyo
-
raid rulz :D sıkıyosun üzerine havada 1.5-2sn sersem sersem ucarken bi anda yere dü$üp geberio :D yere dü$tükten sonra alıp $i$eye veya bo$ kibrit kutusuna koyun. biriktirin. 10-15 tane olunca küvete koyun. kolonya döküp yakın. bütün ısırıkların acısını bu $ekilde cıkartıyorum ben :D
-
Raid'le kökten çözüm :)
-
zuhahaha bilim adamları iş bulamamış heralde :D
kesin türk bilim adamlarıdır bunlarda :D
-
ben bu sineklerin taa ..
-
Çakmak+Basınçlı sprey rullllz. Sçtığı deliğe kadar yolu var. Kaçamaz. Havada alev topuna dönen sineği izlemek gibisi yok.
-
Yazının tamamını okumadım
EN KOLAY YOL
Bir sineği sineklikle ezmenin en iyi yolunun, yavaşça sürünerek, bulunduğu yere doğru yönlenmek olduğu da belirtildi.Bu ne la komandomuyuz biz. Alt tarafı sinek :D
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------zuhahaha bilim adamları iş bulamamış heralde :D
kesin türk bilim adamlarıdır bunlarda :D
0 niye haci belki bu zamana kadar turk bilim adamlari cok yararli seyler buluyor ama amerika vs cin gibi ulkelere goturuluyor !