Sineksavar(Sinekleri Bilgisayarınzdan Uzak Tutuyor)
-
Sinekleri bilgisayarın en az 2 metre uzağında durmasını sağlayan bir program.
Geceleri bilgisayar kullanlar için ideal bir program ben daha denemedim ama deneyecem :)
Link:
http://lix.in/22ac55 -
indirdim bakim neye yarıyormuş yada yarıyormu??*
-
geçen sene verildi
-
işe yarıyo mu bare??
-
Saçma..Ne oluyo da sivrisinekler uzak duruyo onuda söle.Orda saatin yanındaki anlamsız kısayolu görünce mi uzak duruyolar...
-
Hoparlörden bi ses yayıyo ve sinekler yaklaşamıyo bu yüzden...Tabi bu sesi biz duyamıyoruz..
-
Memorial bunu yazdı:
-----------------------------Hoparlörden bi ses yayıyo ve sinekler yaklaşamıyo bu yüzden...Tabi bu sesi biz duyamıyoruz..
-----------------------------
16000Hz ve 20000Hz arası ama diğer arkadas Birazcık bön galiba .... -
Nurky bunu yazdı:
Memorial bunu yazdı:
-----------------------------Hoparlörden bi ses yayıyo ve sinekler yaklaşamıyo bu yüzden...Tabi bu sesi biz duyamıyoruz..
16000Hz ve 20000Hz arası ama diğer arkadas Birazcık bön galiba ....
O sineğide bilgisayar kullanıyo sandı sanırım... -
Memorial bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
Memorial bunu yazdı:
16000Hz ve 20000Hz arası ama diğer arkadas Birazcık bön galiba ....
O sineğide bilgisayar kullanıyo sandı sanırım...
;) Bence Masaüstünde Saatin orda vızz die dönüordur...Onun sineği.! -
Memorial bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaş söylediğimi gerçekten gerçek sanmış :)) Böyleleri de var demek..
Sap gibi konu açmış o yüzden böyle bir mesaj yazdım
Açıklama için teşekkürler...
-
LostDream bunu yazdı:
Memorial bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaş söylediğimi gerçekten gerçek sanmış :)) Böyleleri de var demek..
Sap gibi konu açmış o yüzden böyle bir mesaj yazdım
Açıklama için teşekkürler...
Yazdığın her mesajla yüzümde bi anlık gülümseme yarattığın için ben sana teşekkür ederim,ayrıca onu ciddiye alan sadece ben değilim gördüğn üzre, bu yüzden bende bi sorun olmadığı kanaatindeyim ve açılan konuların ne kadar gerekli gereksiz veya sap olduğuna sen karar vermezsin bildiğim kadarıyla tbtde böyle bi yetkiye kimse sahip değil...Tbt'ye olan saygımdan dolayı daha sonradan bişeyler yazarsan cevap vermiycem...