Sinema Açma [Yardım]
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
Koltukları almak o filmleri getirmek falan filan 100 milyardan aşşağı değildir tahminimce.
-----------------------------Adam warezci amk ..sinemada camrip oynatır :) ii ihtimalde dvdrip :D
belli bi miktar ciro yapana kadar :\ -
Aslında paran olacak arkadaş arasında yapıcan bu işi resmiyete vurmadan 2.el bir makina iş görür sonra Warezzz :D
-
By_Gizemli bunu yazdı:
la olm adam gibi bişiler yazın :) sinemayı cidden açacam geyiğe vurmayın a.qq
hocam öncelikler sorayım ciddi bir sermayen varmı ?
---------------------------
dayı sermaye var ama iyi degerlendirmek istiyorum onun için , sinema araç ve gereçler yao sinemada ne kullanılıyor v.s yani sinemayı sinema yapan gerecler ( projeksinyon cihazı mı ) modern olarak nelerdir ?? -
yıllar önce dedem yaptı bu işi bizim buraların en kıyak sinemasının son sahibiyiz ne yazık ki xD bizden sonrada açan olmadı keşke ben işletiyor olsaydım da yardım edebilseydim :) mesela fida film, özen film gibi şirketlere danışabilirsin adamlar film le uğraşıyor. bu işten çakıodur heralde hem onlara muhtac olucan film alcak olsan..fidafilm.com
-
http://www.turkiyeilan.com/detail.php?id=13866
mesela irtibata geçebilirsin..en azından bilgi alırsın
-
sinemacılık yaparken kanuna özel bi mükellefiyetiniz warmı yoksa projektörü kapıp ses sistemini kuran insan evladı sıhhi iş yeri açma ruhsatı ve şirket olarak bunu yapabilirmi
-
valla açıcaksan gebze ye aç derim ben 400 bin kişilik yerde 1 tane sinema bile yok
-
sorması ayıp sermayeniz ne kadar :)
-
Cinemall ile görüş
Toplam Hit: 4748 Toplam Mesaj: 20