Sinema Filmleri; Öneri Ve Bilgi 2
-
ellerine sağlık hocam güzel konu
-
------
-
DeadLyShadoW bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
Guy ritchie yok :(
birde Al Pacino ve Brad Pitt lazım kardeşim. Eline emeğine sağlık.
Brad Pitt'in tüm filmlerini izledim. Al Pacino'nun da neredeyse her filmini bilirim ancak, ben daha çok bilinmeyen filmleri paylaşıyorum. Bu ikisinin filmleri biraz bilindik filmler.
-
Görmeyenlerin de görmesi için ilk ve son up.
-
Eyvallah hocam oneri film ariyordum zati :)
-
Hocam eline emeğine sağlık böyle bi liste arıyordum çok iyi oldu,teşekkürler...
-
Emeğe saygı gerçekten çok güzel paylaşımlar teşekkurler .. :)
-
kesinlikle izleyecekelrimi not almadım direk torrenti baslata bastım o kadar eminim yani
-
Öneriler için teşekkürler.Listeme eklediklerim aşağıdakiler.İzledikçe yorumları yazacağım.
Christopher Nolan - Following (1998) (izledim):9.5/10 Düşük bütçeyle film nasıl çekilir?Bu dersi Radyo ve televizyon okuyan öğrenciler kesinlikle izlemeli.Kusursuz bir psikanaliz filmi.Tekrar izlenilecek filmler listesine rahat girer bu :)
The Help 2011 (izledim): 8/10 Irkçılık konusunda izlediğim en özgün filmlerdendi.
Dogville
The Secret In Their Eyes 2009
Enemy
Fracture: (izledim):6.3/10 Hopkins başgan olmasa genel toplamda vasatı aşamayacağını düşünmekle beraber bi kaç mantık hatasının(bana göre) dışında 'yoklukta gideri var' listesine girdi bu film bende.
Jagten (izledim) :9.5/10 Film tarzlarımız neredeyse aynıymış.Filmde gerilim yok adeta gerilimde film var.Son olarak ekşiden bir alıntı'''hakim ve savcilari yetistiren turkiye adalet akademisi'nde izletilmesi gereken film."masumiyet karinesi'" hakkinda yazilmis tum kulliyati okutsalar yaratilamiyacak etki ; salt bu film ile yaratilabilir.''
Mr.Nobody (izledim) :10/9 .Beklediğimden çok daha iyiydi.Alınacak çok fazla öğreti var filmde.
The Dreamers 2003(izledim):9/10Bunu nasıl izlememişim bu zamana kadar.Kaçırılmayacak bir sinema şöleni.
mximus tarafından 24/Eki/14 04:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Vipmerkezinide yeniledimki bu filmler sınavdan sonra ilaç olacak :)