Sinema Sistemi Aliyorum Yardim Edermisiniz
-
bu ürünler hakkında yorum yapamam ama bu ayarda bir sony sistem bende var. özellikle apartman dairesinde yaşıyorsan, bas kontrol ünitesi olan bir ürün tercih et. Bas kontrol edemediğin zaman, normal zamanlarda bile başkalarını rahatsız edebilir. Ama ürüne ve ses kalitesine bayılıyorum, dts özellikli bluray konser izlemek ve 3d dts film izlemek mükemmel oluyor =)
Benim ev müstakil olduğundan sorun olmuyor tabi komşu falan :D
-
Ben sinema yani ses sistemi diye Sony Bdv e6100 aldım ama yanlış aldım, ben ses sistemi alacaktım, bu sinema sistemi imiş. müzik dinlerken kulağa hoş gelsin kısık seste bile tatmin edici bir ses versin istiyordum. aldıgım cihaz bu
http://www.sony.com.tr/electronics/hepsi-bir-arada-sinema-sistemleri/bdv-e6100
şimdi, sorun şu. bu alette blu-ray sistemi var bisürü özellik her bir parça tek tek configure edilebilyor vs ama cihaz okadar teknolojik ki açılması kapanması 20 sn ye kendi işletim sistemi vs var ps3 gibi oda beni sıkıyor. yani ona iyi karar ver sadece ses sistemi alacaksan benim gibi hataya düşme. film izlerken bi ayar yapacaksın tutyor filmi kapatıyor yada müzği kesiyor kendi işletim sistemine geçiyor anlatabildimmi. kullanışlı değil yani
ama iyi birşey istiyorsan LG nin kolonların üzerinde de hoparlor olan bi cihazı var o dehşet bişey hayatımda oyle ses duymadım okadar güzel. modelini bilmiyorum kolon içleri sarı ve üstündede yuvarlak hoparlorler var.
-
bunu deneyebilirsin hocam. TV izlemek için alıyorum diyorsan bunu al. hatta TV lerde genelde 5+1 yayın olmaz, direk kaliteli 2+0 bir sistem alıp üstüne ileride bir de sub alabilirsin.
ama sen yine de 5+1 al. senin gönderdiğin linklerde fazladan dvd oynatıcı, bluray oynatıcı vs.. var. film izlemem ya da hdmi ile takar bilgisayardan izlerim diyorsan oynatıcıya gerek yok. yukarıda verdiğim gibi bi' sistem al. ses gücü olarak seni tatmin eder ama kaliteli bir ses arıyorsan bunlar pek tatmin etmeyebilir.