folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sınıf Geçme İle İlgili

Sınıf Geçme İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gultekin
    gultekin's avatar
    Erkek
    Darkroasted bunu yazdı:
    -----------------------------

@gultekin

hocalara izah et durumu sınav kagıdını okumayan hocayı bul yakasına yapış [: başka çare yok diğer hocalar destek cıkarlar zaten sevilen biriysen

-----------------------------
    genel olarak hepsi sewerdi... kanlı bıcaklıydık şimdi yalvarcam... peki ne yapabilir hoca simdi ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gultekin
    gultekin's avatar
    Erkek
    dier derste  bide 1.yazılıya girmemiştim işte aq saglık karnesiyle gittim rapor alcam meger bagkur primi yatırılmamıs eskiden aysonuydu artk aybası  rapor alamadm öle hocada yazılı yapmadı :S 0 aldk ilk yazılıdan öle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    son çare domal :) olm git hocalarla konuş hocam 1 puan yapmayın etmeyin köle olcan başka yol yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    bende ortalama yüskeltmeden kaldım 34 aldım ama  en az 50-60 bekliyodum eğer bizi mderse giren hoca okuduysa bırakmıştır die düşünüyorum...sınav soruları var zaten elidme başka bi hocayla beraber yanıtlıycam o soruları daha yüksekse puanım eğer direk mahkemeye gitcem hiç hocalara yalvarma derdi falan yok orda geçersem geçerim...

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 1417 Toplam Mesaj: 15