Sınıfta Kaliom
-
takma kafana hocam, alemin kopya ile gectigi duzende sinifta kalmakta marifet ister.
-
arkadaslar Düz liseyimmm ya o bilgi teknoloji dersi hoca hic ders işlemiodu derste dier derslere calisin diordu sonra soruları yazdırıodu calisin diodu yarın yazılısınız aq bizde fazla siklemiodk sonra sikildik işte arkadaslar geo ögretmeniyle carsamba günü görüşcez de ne yapsam ne etsem 3 yaparki :S müdür yardımcısı da bana dioki sorumluluk sınavlarında merak etme halledecem dio biraz bilgi verin
-
bilgi teknolojisi hocan eli opulesi adammis, biz yazmayan kalemle tahtaya 50 dakika boyunca yazi yazipta , sonrada sinav sorulari buradan cikacak, iyi calisin diyen hocalara gogus gerdik.
yoksa sinegin 1 saatteki hizini hesaplatanlardan mi bahsetmeli ? , yada
soru: belediye otobusunde bir sinek ucuyor, otobus ani fren yapiyor sinegin hizindaki degisim nedir?
-
Ne yapmam lazım ya arkadaslar söleyinnn
-
gec hocanin karsisina efendi gibi mertce konus,
hocam istikbalim su asamada sizin vereceginiz bir karada.. bir kanaate bagli, bu duruma gelmeden once hersey toz pembeydi suan itibari ile ise uykunun bittigi an de.
calismadigim icin konulardan geri kaldim, baska bir sinava girsem dahi sonucun degisecegini sanmiyorum lakin hatalarimdan ders aldim, bir daha ayni hatalarla kendimi bu konuma dusursem namert olayim,hakkiniz helal olmasin hocam de, elini op, saril iste.
delikanli olun olm biraz.
-
haftalık geo 2 saat cıakrsa cıkarsa 2.48 e cıkarır (: sen baska bı dersten daha sınava gir götüne güvendğin bi dersten :D
-
geo 3 olursa geciorm ama diilmi valla carsamba günü hocala konuscam hertürlü gerekirse rüşvet vercem onu 3 yapsn die