Sınıfta Kalma Kalktımı?
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------
Gharzvog bunu yazdı:
çocuk 10 tane 0 ve 1 lerle geçti sınıfı. 3 senedir geçiyor. anlamıyorum nası geçiyo. kolej birde. hocalara felan para verme ihtimali de yok.
siz yorumlayın artık.
-----------------------------hoca kolej diosun ya para göster ecük takdir bile alır cocuk:S
-----------------------------hocam kolej masrafından başka 1 kuruş para verdiği yok hocalara. çocuk geçiyor. ya hocaların iyi niyetinden yada kalma diye birşey yok. ama sene sonunda o karnelerde 10 tane 1 ve 0 ları goruyorum yani.
-
Gharzvog bunu yazdı:
Tengri bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
çocuk 10 tane 0 ve 1 lerle geçti sınıfı. 3 senedir geçiyor. anlamıyorum nası geçiyo. kolej birde. hocalara felan para verme ihtimali de yok.
siz yorumlayın artık.
-----------------------------hoca kolej diosun ya para göster ecük takdir bile alır cocuk:S
-----------------------------hocam kolej masrafından başka 1 kuruş para verdiği yok hocalara. çocuk geçiyor. ya hocaların iyi niyetinden yada kalma diye birşey yok. ama sene sonunda o karnelerde 10 tane 1 ve 0 ları goruyorum yani.
-----------------------------garip cidden kalma diye bişey vardi daha geçen sene kaldım 4 zayıfla oçları geçirmediler ne kadar dil döktük 8 zayifdan 4 e indirdim 2 si daha gitse geçcektim hayatımı yedi oçları.@
-
devamsızlık harici takmayın, ben 9 tane zayıf getirmiştim, af getirdiler geçtim 9 ayıfla, 6 zayıfla kalınıyordu.Tek çözüm devamsızlıkla kalmakmış.
-
Var mıydı? Ben hiç lisede sınıfta kalan adam görmedim lan. En gerizekalısı bile geçiyordu çatır çatır.
-
ulan ben nasıl 2 sene üste üste kaldım o zaman
-
O değilde bizim zamanımızda herseferinde puştlar af çıktı af çıktı diye çıkıyordu meydana umutlandırıyordu sonra yatıyorduk aşşağa bide bakmışız sene sonu alıyoruz elimize haydarı.
-
Tengri bunu yazdı:
garip cidden kalma diye bişey vardi daha geçen sene kaldım 4 zayıfla oçları geçirmediler ne kadar dil döktük 8 zayifdan 4 e indirdim 2 si daha gitse geçcektim hayatımı yedi oçları.@
-----------------------------ya hocam 8 zayifin varsa sucu da biraz kendinde ara hocalarina niye orospu cocugu diyorsun?
-
TheIceberg bunu yazdı:
Tengri bunu yazdı:
garip cidden kalma diye bişey vardi daha geçen sene kaldım 4 zayıfla oçları geçirmediler ne kadar dil döktük 8 zayifdan 4 e indirdim 2 si daha gitse geçcektim hayatımı yedi oçları.@
-----------------------------ya hocam 8 zayifin varsa sucu da biraz kendinde ara hocalarina niye orospu cocugu diyorsun?
-----------------------------tamam hoca 45 gün rapor + normal devamsızlık yapmış olabilrim.
Sahte rapor sevk hazırlamıs olabilirim.
Ailem beni okulda sanıp ders çalıstıgımı sanırken ben gece 3 4 lere kadar gezmiş olabirim. Sonuçta öğrenci hayatı.
Ama yazın cidden çalıstım ama bilerek geçirmediler. Kagidimizi görmek istedik göstermediler, onlarda bişeyler yapabilirdi.
-
ben lise sondayım. daha önce bi kere kaldım bu 5.senem :D.devamsızlığım özürsüz 22 gün falan oldu.kalır mıyım sizce :D
-
Tengri bunu yazdı:
TheIceberg bunu yazdı:
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------tamam hoca 45 gün rapor + normal devamsızlık yapmış olabilrim.
Sahte rapor sevk hazırlamıs olabilirim.
Ailem beni okulda sanıp ders çalıstıgımı sanırken ben gece 3 4 lere kadar gezmiş olabirim. Sonuçta öğrenci hayatı.
Ama yazın cidden çalıstım ama bilerek geçirmediler. Kagidimizi görmek istedik göstermediler, onlarda bişeyler yapabilirdi.
Seni geçirmemekle iyi yapmışlar. Sen ve senin zihniyetinde olan öğrencilerden olsa olsa en iyi ihtimalle tarlaya sürülecek öküz olur.