Sınıfta Kalma Kalktımı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:
    -----------------------------

Gharzvog bunu yazdı:

çocuk 10 tane 0 ve 1 lerle geçti sınıfı. 3 senedir geçiyor. anlamıyorum nası geçiyo. kolej birde. hocalara felan para verme ihtimali de yok.

siz yorumlayın artık.

hoca kolej diosun ya para göster ecük takdir bile alır cocuk:S

hocam kolej masrafından başka 1 kuruş para verdiği yok hocalara. çocuk geçiyor. ya hocaların iyi niyetinden yada kalma diye birşey yok. ama sene sonunda o karnelerde 10 tane 1 ve 0 ları goruyorum yani.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

Tengri bunu yazdı:

Gharzvog bunu yazdı:

çocuk 10 tane 0 ve 1 lerle geçti sınıfı. 3 senedir geçiyor. anlamıyorum nası geçiyo. kolej birde. hocalara felan para verme ihtimali de yok.

siz yorumlayın artık.

hoca kolej diosun ya para göster ecük takdir bile alır cocuk:S

hocam kolej masrafından başka 1 kuruş para verdiği yok hocalara. çocuk geçiyor. ya hocaların iyi niyetinden yada kalma diye birşey yok. ama sene sonunda o karnelerde 10 tane 1 ve 0 ları goruyorum yani.

garip cidden kalma diye bişey vardi daha geçen sene kaldım 4 zayıfla oçları geçirmediler ne kadar dil döktük 8 zayifdan 4 e indirdim 2 si daha gitse geçcektim hayatımı yedi oçları.@

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

devamsızlık harici takmayın, ben 9 tane zayıf getirmiştim, af getirdiler geçtim 9 ayıfla, 6 zayıfla kalınıyordu.Tek çözüm devamsızlıkla kalmakmış.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Var mıydı? Ben hiç lisede sınıfta kalan adam görmedim lan. En gerizekalısı bile geçiyordu çatır çatır.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

ulan ben nasıl 2 sene üste üste kaldım o zaman 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    O değilde bizim zamanımızda herseferinde puştlar af çıktı af çıktı diye çıkıyordu meydana umutlandırıyordu sonra yatıyorduk aşşağa bide bakmışız sene sonu alıyoruz elimize haydarı.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

garip cidden kalma diye bişey vardi daha geçen sene kaldım 4 zayıfla oçları geçirmediler ne kadar dil döktük 8 zayifdan 4 e indirdim 2 si daha gitse geçcektim hayatımı yedi oçları.@

ya hocam 8 zayifin varsa sucu da biraz kendinde ara hocalarina niye orospu cocugu diyorsun?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

TheIceberg bunu yazdı:

Tengri bunu yazdı:

ya hocam 8 zayifin varsa sucu da biraz kendinde ara hocalarina niye orospu cocugu diyorsun?

tamam hoca 45 gün rapor + normal devamsızlık yapmış olabilrim.

Sahte rapor sevk hazırlamıs olabilirim.

Ailem beni okulda sanıp ders çalıstıgımı sanırken ben gece 3 4 lere kadar gezmiş olabirim. Sonuçta öğrenci hayatı.

Ama yazın cidden çalıstım ama bilerek geçirmediler. Kagidimizi görmek istedik göstermediler, onlarda bişeyler yapabilirdi.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek

ben lise sondayım. daha önce bi kere kaldım bu 5.senem :D.devamsızlığım özürsüz 22 gün falan oldu.kalır mıyım sizce :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

TheIceberg bunu yazdı:

Tengri bunu yazdı:

tamam hoca 45 gün rapor + normal devamsızlık yapmış olabilrim.

Sahte rapor sevk hazırlamıs olabilirim.

Ailem beni okulda sanıp ders çalıstıgımı sanırken ben gece 3 4 lere kadar gezmiş olabirim. Sonuçta öğrenci hayatı.

Ama yazın cidden çalıstım ama bilerek geçirmediler. Kagidimizi görmek istedik göstermediler, onlarda bişeyler yapabilirdi.

Seni geçirmemekle iyi yapmışlar. Sen ve senin zihniyetinde olan öğrencilerden olsa olsa en iyi ihtimalle tarlaya sürülecek öküz olur.

Her Hakkım Saklıdır
Toplam Hit: 4964 Toplam Mesaj: 22