Sinir Olmamak Elde Değil
-
her nekadar bilgisayarım kaldırmayacağın bilsemde bugun paraya kıyıp orjinal crysis aldım sırf turkçe oynamak için nese kurdum çalıştırdım hiç bir sorun yok oyun süper butun grafik ve performans ayarları en düşük seviyede olmasına rağmen bi gram kasıntı yapmadı ne güzel oynuyoduk sonra ekran kartımın sürücüsünün eski olduğu aklıma geldi ve bi eşşeklik edip int.. yenisini indirip kurdum rahat battı a.q nese oyuna girdim ekran çarpık çurpuk grafikler birbirine girdi canım sıkıldı nese onada eyw.. dedik sonra eski sürücüyü tekrar yukkledim oyuna girdim loading doldu bi tuşa basmam gerekti onada bastım a.q eee daha nie açılmıyon be a.q oyunu bi kez olsun ağız tadıyla oyun oynayamıcammı a.q nolur bi yardım edin gına geldi artık ne yapcağımı şaşırdım şu bayram zamanı sevndirin şu mürid kardeşinizi cevap veren ark..l şimdiden cok tşk.. bu arada kurban bayramınızı en içten dileklerime kutlar sevdiklerinile beraber nice bayramlar gormeniz dileğiyle sağlıcakla kalın
-
Sistemi güvenli kipte aç aygıt yöneticisine gir ekran kartı sürücülerini kaldır sonra yeniden başlat ve güncel sürücüyü kur
-
dediğini yaptım be babacım da olmuyo yaa tam oyuna gircek ekran kararıp kalıyo sesler falan takılıyo ah benim salak kafam gece gece nie kurclarsınki yaa adamlar ne gusel yapmış oyna işte tadını cıkar a.q benim neyime a.q bana haram yaa valla haram sinirimden kendime zarar vercem şimdi yenisini yukluyoz olmuyo eskisinde cillop gibi çalışıyodu ne guzel ne bok yiycem şimdi kara kara düşünüyom a.q offf offff a.q
-
sistem geri yükleme soruna çözüm olamazmı önce yedegini al sonra sistemi geri yükle
-
oda işe yaramadı dostum başka ne gibi bir alternatifim var bilmiyorum :\
-
oyunu kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi
-
dostum işe yarayacağını sanmıyorum cünkü oyunda herşey normal oyunla ve pc le ilgili hiç bir hata mesajı alamıyorum tam loading doluyo ses var goruntu yok heasbı bekle allah bekle ati radeon mobility x700 un bi ton driverini indirdim şimdi ama catalyst olanlar da goruntu komple bozuluyo catalyst olmayanlarda ise herşey gusel cillop gibi ama oyunu oynayamıyorum olece beklettiriyo arkada ses vvar amaçıldırcam kaç saatir uğraşıyom
-
Oyun yüklü iken ekran kartının driverını yükleyip kaldırmandan dolayı meydana gelmiş olabilir...
hem ekran kartı driverı hemde oyunu uninstall edip, makinayı yeniden başlatıp bir denersen sorun çözülebilir...
-
bombaci_mulayim bunu yazdı:
-----------------------------
dediğini yaptım be babacım da olmuyo yaa tam oyuna gircek ekran kararıp kalıyo sesler falan takılıyo ah benim salak kafam gece gece nie kurclarsınki yaa adamlar ne gusel yapmış oyna işte tadını cıkar a.q benim neyime a.q bana haram yaa valla haram sinirimden kendime zarar vercem şimdi yenisini yukluyoz olmuyo eskisinde cillop gibi çalışıyodu ne guzel ne bok yiycem şimdi kara kara düşünüyom a.q offf offff a.q
-----------------------------
dur lan bi crysis için ziktin feriştahını
crysis i de yüklediğin driver ıda kaldır tekrar crysis i yükle
olmadı format at ben hoşlandığım,aşık oldğum bi oyun için yapardım yani :| -
oh bea sonunda oldu a.q dediğiniz gibi yaptım hesini sildim sıfırdan yukledim a.q şimdi cillop gibi çalışıyo eyw... canlarım yol gostermeseydiniz hala kıvranıp durucaktım ayda yılda bi oyun oynayalım dedik inthaara sürükleniyoduk az kalsın hepinize ayrı ayrı tşkler nasıl illet olmuşum yaa
-
Hocam bu arada profilinde hafif yumuşakımsı görünüosun, acaba orjinalindemi yoksa bilmedenmi :)
Toplam Hit: 2503 Toplam Mesaj: 17