Sınırısız İnternetli Hattımı Satıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek
    ilk çıktığından beri kullanıyorum, birde telefon android olup, telefonunuzun standart bağlantılara oranla stabil internete bağlanma hızı 7 kat daha fazla olunca, satmayı aklımın ucundan bile geçiremiyorum, hayırlı satışlar.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake. benim ben olduğuma inanmayan murat çömez'e selam olsun :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

aylık 7.99 veriyorsun. 100mb kotan oluyor. 100e kadar 7.2mbps 100den sonra 96kbps.

çok mantıklı gelmiyor yahu bana.

AVEA 19tl veriyorsun 1000dakka konuşma + 1000heryöne sms + 1gb internet

(telefonum lg gw525 bağlantı hızı olarak max. hsdpa ile 7.2mbps destekliyor. Sinyal gücüne göre bir çok yerde bu hızı sabit görüyorum)

Günde sana ~35MB internet düşer. Buda vodafone'nun toplam kotasının üçte biri..

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberteinstein
    alberteinstein's avatar
    Homo
    5 aydır kullanıyorum. ideos x5 sövmekten bıktım. 3g çok iyi ama 100 mb bitince küfür fantazisi kuruyorsun kardeşim. 2 sayfagı ı aynı anda açmaktan aciz. opera mini olmasa hepten boku yedik onda flash felan yok ondan iyi kendi tarayıcısında google bile zor giriyor. 20 sn video için 15 dakka beklemen lazım. çok boktan bir şey. ve bitince kontorun yoksa o an daha boktan hissettiğin için dayanıyorsun zike zike alıyorsun. aklı olan almasın.

eski sevgilisi yüzünden çalışmadığım ingilizce hazırlık sınıfının yaz okulu parasını sevgilinden isteyen. yine eski sevgilisinin gönderdiği kontörü aynı gün başka kızlarla konuşarak yiyen kinci insan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı:
    -----------------------------

aylık 7.99 veriyorsun. 100mb kotan oluyor. 100e kadar 7.2mbps 100den sonra 96kbps.

(telefonum lg gw525 bağlantı hızı olarak max. hsdpa ile 7.2mbps destekliyor. Sinyal gücüne göre bir çok yerde bu hızı sabit görüyorum)

Hocam avea 500dakika değil mi en azından ben öyle kullanıyorum 1000dakika varsa söylede ona geçelim

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

whopper bunu yazdı:
    100 liradan asagiya satmam valla ben kendi hattimi. Androidlerle 100 mb 1 saat bile dayanmiyor.diger paketlerle sictigimin kanitidir.paket yenilenmesi aksamasin diye 10 lira asagisina hic dusurmuyorum ben ak :))

sırf aksamasın diye faturalı hattayım mis gibi sürekli net var android varsa bu paket şart :W

dediğin gibi 100mb dayanmıyor ki zaten anında ucuyor

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı:

Bana 1 gb hayatta yetmez 3-4gb oluyor benim ayda hele o hizda gunde 100mb hic ellemeden sirf otomatik guncellemeler yer.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Ben de aynı hattan kullanıyorum, bağlantı hızı yavaş olmasına rağmen bilgisayara bağlayıp kullanıyorum. Ama vodafone kısa zaman içinde buna son verecek gibi geliyor. İyi bir fiyat eder bence büyük bir avantaj. (bugün mesaj geldi 7.99tl yükleyin 1 ay daha sınırsız internet kullanın diye, en azından kampanyanın 1 ay daha devam edeceği kesin:)

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yatanadam
    yatanadam's avatar
    Erkek

ben vodafonela konuştum iptal olacak olsa derlerdi bana.dediler senin hat para yapıyor satabilrsin ben biticeğini sanmıyorum iptal edene kadar bu arada hattı yapılan en yüksek teklife satıcam teklifleri bekliyorum.

Benim imzamı kim ne yapsın :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yatanadam bunu yazdı:

ben vodafonela konuştum iptal olacak olsa derlerdi bana.dediler senin hat para yapıyor satabilrsin ben biticeğini sanmıyorum iptal edene kadar bu arada hattı yapılan en yüksek teklife satıcam teklifleri bekliyorum.

hacı gittigidiyordan satsana bakalım ne kadar olcak

edit: Hatta şimdi ben satıyorum sahibinden.comdan bakalım kaç para verecekler maximum :)

edit : 2 siktir et açık arttırma yokmuş sahinden.comda :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    ben kullanıyorum çok memnunum hergün habrrimi sabakta android telefonunla opera mini ile bağlanıyorum çok iyi bence 8tl ye ne beklıordunuz ki beğenmeyen arkadaşlar bu kampanya iptal olmaz kolay kolay ha ne olur 1-2 lira arttırırlar hızıda 2-3katına çıkarırlar.

matematik24.com
Toplam Hit: 4864 Toplam Mesaj: 33