folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sınırlı Bağlantı Hatası

Sınırlı Bağlantı Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    Dns lerde sorun yoksa pc ye gelen kablolarda sorun olablir.Başka bi ihtimal yok gibi gözükyor.

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

snnyk bunu yazdı:

ip adresi alırken verir o hatayı

ip alamıyosa ip yi sen tanımla 

Ben nasıl vereceğim üstadım ip yi ?  Benim ip sabitmiki ?

Hocam ağ bağlantılarımdan otomatik IP al kısmı war oraya tıkla dnsleride otomatik yap düzelmesi lazım..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Agda aynı isimli bilgisayar olmasındam dolayı olabilip

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

hocam bak şimdi burada format at dicem herkes bana kızacak ama okuyun... ( en azından diğerleri gibi görür görmaz format at düzelir demiyorum)

benim eve internet kablosu gelirken kapıdan biraz pay kestik kabloyu oradan geçirmiştik. bir kaç yıl sonra kapı açılık kapana kapana o kablonun kapıya denk gelen kısmı kopmuş. ama ara ara koptuğunu belli ediyordu bağlantı sınırlı filan diyordu yaptım geçti. fakat sonra yine aynı sorunu verdi sınırlı veya hiç yok diyor durduk yer, indirmeler yarım kalıyordu. kabloları kontrol ettim sağlam. sonra temiz bir antivirüs taraması yaptım olmadı. internetten baya yardım aldım hiçbiri çözmedi. son çare format dedim. Format attım geçmişti. bak dene olmadı mecbur gibi görüküyor

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Makinayı sıfırdan kuralu 3-4 gün oldu olmdı ayrıca ethernet kartının yerini değiştim yine aynı ayrıca dizüstü bilgisayarda da aynı sorunu alıyordum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek
    hacı benim vista kurulu olan makinedede oluyordu restarttan sonra düzeliyordu. sonra ne olduysa anlamadım pc açılırken siyah ekranda makine mac adresi ile ilgili işlem yaparak açılmaya başladı ama düzeldi. xpdede bazen yaşıyorum sorunu aşmak için masaütünü gördükten sonra modeme elektrik veriyorum düzeliyor. modemi resetlemeyi dene. sıcaktan kablolar esneme yapmış olabilir bulabilirsen network kablolarını düzgün bağlanıp bağlanmadığını ölçen bir alet var onu dene.  ama büyük ihtimalle ethernetin driveri ile ilgili bir problem var açılışta ip almıyor olabilir.

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Sınırlı bağlantı hatası için asla telekom sana ekip yollamaazzz...Eğer farklı ethernet kablosu ve bilgisayar denediysen sorun modem kaynaklı baska açıklaması olamaz..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 2305 Toplam Mesaj: 18