folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sınırsız İnternetim Var Artık Ama,

Sınırsız İnternetim Var Artık Ama,

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Torrent kullanması sorun değilde sen ne istediğini söyle ona göre torrent trackerı önerelim

Mesela ben kullandıklarımı yazayım

arenabg ile zamunda var bunlar genel her türlü kategori var.

Mesela şu anda üyelikleri açık olan

tracker.hdclub.ua ve private.hdfrench-zone var bunlar 720p-1080p ve remux bluray filmleri paylaşılan bu kategoride oldukça geniş içeriğe sahip ve seeder(paylaşan) sayısı fazla olan siteler.Tabi belli bir ratio tutturman gerekiyor üyeliğinin banlanmaması için.Ratio nedir dersen mesela 10gb bir dosya indirdin sitenin kuralları bazı siteler indirdiğin dosyayı 2gün boyunca seed etmeni isityor(torrent açık kalacak upload ediyorsun diğer indirenlere) bazı siteler ise ratio mesela 0.5 diyor yani 10gb indirdin bunun yarısını upload etmen lazım.Yoksa 1-2 kez uyarı çekerler sonra banlarlar seni.

Ratio olayı karşık dersende zamunda ve arenabg gibi sitelerde takılacaksın ama öyle herşeyi bulamaszın bu sitelerde bulsanda bazı dosyalraı  1-2 kişi seed eder hızlı çekemessin 1-2hafta indirme süresi verir sana.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Coiner bunu yazdı:
    -----------------------------

Torrent nedir bilmeyenleri google.com'a davet ediyorum ...

Ben tavsiye etmiyorum.Şahsen ben nedir diye merak ettiğimde aratmıştım googleda.Dokumanlar oyle bir yazılmıskı torrent sanki yazan adamın doktora tezi.Aslında iş çok basit zamunda ve utorrent + upload 1kbpsde tutmak :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:
    Coiner bunu yazdı:

Ben tavsiye etmiyorum.Şahsen ben nedir diye merak ettiğimde aratmıştım googleda.Dokumanlar oyle bir yazılmıskı torrent sanki yazan adamın doktora tezi.Aslında iş çok basit zamunda ve utorrent + upload 1kbpsde tutmak :D

abi su torrent de port acma davası falan yok mu. o canımı sıkıyor ya . sırf o yuzden bırakmıstım seneler once

Hayat Bizi 61 kenara...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

karahanx bunu yazdı:

SUPERBICO bunu yazdı:
    Coiner bunu yazdı:

abi su torrent de port acma davası falan yok mu. o canımı sıkıyor ya . sırf o yuzden bırakmıstım seneler once

tekrar başlarsan portunu ben açarım senin :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

Coiner bunu yazdı:

karahanx bunu yazdı:

SUPERBICO bunu yazdı:
    Coiner bunu yazdı:

tekrar başlarsan portunu ben açarım senin :D

su premiumlar bi bitsin seni bulacaaam hocam :D

Hayat Bizi 61 kenara...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

azıcık reklamlar :D http://www.xmx.im/

Bittik biz bittik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

jdownloader+captcha trader+beleş premiumlar rullzzz :D

Kendi şansımı yaratırım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

kat.ph

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

MuratDnz bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:
    Bir ara 1 aylığına sınırsız internet paketine geçmiştim, ondan önce ben de torrent falan kullanmamıştım ama kısa sürede kurdu oldum 1mbit ile 1 ayda 140gb veri indirmiştim. Ratio master diye bir yazılım vardı sanırım, torrent trackere sahte veri yolluyor ve ration yüksek gözüküyor, bununla başla işe bence :D.

hocam torrent bedavacılar için (bende özellikle) iyi hoşta aq pre varken kıyacan parana alcan preyi , sen 140 gb 1 ayda indirmişin ben 24 saatte indiriyom :D fark prenin burda ama torrent lede beklersen insin olur yani :D

Arakadaş torrentle ilgili sormuştu o yüzden yazdım, yoksa dediğin gibi dosya upload siteleri de en az torrent kadar önemli. Bu arada ben 1 mbit bağlantıyla 1 ayda ~230gb indirmişim, hatta konu açmıştım, 140gb ı yanlış hatırlamışım :D. http://www.tahribat.com/Forum-Download-Rekorunuz-Nedir-85656/

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

şu zamundada bi üyelik alamadım. elinde fazladan zamunda hesabı olan varsa bi veriverse sevabına :(

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 3436 Toplam Mesaj: 22