Sınırsız Mobil İnternet Superbox Gibi Kullanmak
-
biri bunu yazdı
Ben magnet kullanıyorum alt yapım olmadığı icin. 170 TL ödüyorum ve hız kota sınırsız. Gece 180 mbitlere kadar çıkıyor. Upload 80 mbit civarı.
Farkli adreste açarsan eskiden birsey olmuyordu ama su anda kesiyorlar. SMS geliyor direkt farklı lokasyondasiniz diye ve kesiliyor. Eve götürdüğünde aktif oluyor yine.
bu comnetin denyoluğundan sonra mı hocam
magnet her yere gelmiyor bu arada, şanslısın; superbox daha yaygın onda da up down 40-50mb genelde LTE frekans bandına göre değişiyor
-
yalinyalniz bunu yazdıbiri bunu yazdı
Ben magnet kullanıyorum alt yapım olmadığı icin. 170 TL ödüyorum ve hız kota sınırsız. Gece 180 mbitlere kadar çıkıyor. Upload 80 mbit civarı.
Farkli adreste açarsan eskiden birsey olmuyordu ama su anda kesiyorlar. SMS geliyor direkt farklı lokasyondasiniz diye ve kesiliyor. Eve götürdüğünde aktif oluyor yine.
magnet her yere gelmiyor bu arada, şanslısın; superbox daha yaygın onda da up down 40-50mb genelde LTE frekans bandına göre değişiyor
Comnet problemini annemlerin evinde yaşadım. Kendi evimde alt yapı yok diye magnet verdi telekom.
Magnetten aşırı memnunum. Alt yapı gelmesin diye dua ediyorum :)
-
kafkavari bunu yazdıjandark06 bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hotspot ve hız kısıtlaması sonradan geldi hocam. İlk çıktığında 140 liraya full sınırsız internet sunuyorlardı. Sonradan enflasyon çılgın atıp ev interneti fiyatları bile daha pahalı olunca mecburen fiyatlara zam yapıp şartları değiştirdiler.
140 liradan girenlerdenim 3 yıla gireceğim 1 ay sonra 339 TL olacak. Aynı şekilde download upload devam ediyorum
@mkyb hocam araştırıyorum. tek korkum aniden yüksek fiyata çıkması, hız problemi ve hotspot problemi.
@jandark06 hocam memnun musun? 1 ay sonra 339 olacağı net mi? taahütlü alsam yine aynı şey mi olur acaba?
140tı tahaahütlü sonra 220 oldu 339 olcak şimdi. MMO ve survival oyuncusuyum gayet memnunum ama yeni girenlerde hız limiti varmış dediklerine göre o konuda bir bilgim yok
jandark06 tarafından 09/Ağu/22 23:34 tarihinde düzenlenmiştir -
biri bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdıbiri bunu yazdı
Comnet problemini annemlerin evinde yaşadım. Kendi evimde alt yapı yok diye magnet verdi telekom.
Magnetten aşırı memnunum. Alt yapı gelmesin diye dua ediyorum :)
hahaha hayırlı evlatlıkta bugün :D
magnet pilot bölgelerde var ama dediğim gibi, bir de ben TT'yle altyapı sorunu yaşadım adamlar geldiler kapakları söküp kabloyu birleştirip bantladılar kapaklar açıkta hala :D
herhalde superonline'a geçeceğim ama onlarda ağır sansür var(250TL'ye 1000/20 veriyorlar o iyi, ben 200'e 100/8 alıyorum), kablonet ucuz ama aynı ve DNS'leri çok kötü, turknet millenicom vb. sarmıyor; açıkcası bu devirde adamakıllı operatör de kalmamış ki 10 yıldan fazladır telekom kullanan biri olarak diyorum(her tip ağla da her gün işlem yapıyorum)
umarım altyapı oraya gelmez ne diyeyim :))