Sınırsız Net İçin En Uygunu Hangisi?
-
şuan kullandığım 1mb kotalıyı kapattırcam bu ay..
sınırsıza geçicem.. Hangisine ,geçmemi tawsiye edersiniz.?
Biri-Ttnet-Smile daha neler varsa işte..
su an aklıma yatan Biri.
-
Hepsinin fiyatı aynı imkanın varsa kablo nete geç yoksa 1 mb sınısız kullan gitsin paran çoksa yüksek hızlara bir şey diyemem,
-
salla hocam herkes ne kadar kafam girsin desede ttnet ten başkası yalan
-
kablo nette eğer binada kablo tv girişi varsa aylık sana kablo tv + kablonet 512 mbps sınırsız bağlantı 24 liraya denk gelir tabi modem de alacaksın ilaveten
-
uydunet kullanmadım ama bir incele istersen burayı da
-
hoca gel smile hayatını yasa .sıfır kesıntı. bn gayet memnunum bendede 1 mb kotasız war. onerım gel aramıza )=
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------uydunet kullanmadım ama bir incele istersen burayı da
-----------------------------Docsis 2.0 desteği olan modem almamı istiyo..:/ bu da 200tl bi fiyat (buldgm ilk destekleyen modemin fiyatiydi)
Lathedarkman'ın dediği gibi ewde kablo tv girişi olması gerek ki yok.. :(
Biri ilk 6 ay 21 tl daha snra normal tarife uzerinden gidio.. onun harici bi durumu yok..
smile la ilgili bi fikrim yok..
turk net var arkadasta tahribati yasaklamıs ne alakaysa... duzeltilmesi için mail atmistik durum ne bilmiyorum suan..
-
kablonet yani uydu net harici hangi tarife olursa olsun farklı gibi görünsede hepsi hemen hemen aynı fiyattır mesela biriadsl de 3 aydan sonra başlar zamlı tarife. git bi kablonet bayisine orada dilekçe yazdırtılıyor apartmana kablo tv döşensin diye sana herhangi bir yaptırımı ücret ödetimi vs. yok kesinlikle artık ne zaman bağlarlar belli olmaz bağlayınca adamlar o şekilde kablonete geç derim mevcut adsl tarifeleri arasında en iyisi bence budur. modemi aldıktan sonra ayda 24 lira sınırsız bağlantı 512mbps tabi normal adsl hızının yarısı ama pek fark etmezsin bile sörf yaparken..
-
smile dan başka bir sağlayıcı kullanmadım ama milletten edindiğim izlenime göre en stabil olanı smile.. şahsen ben en ufak bir kesinti yaşamadım 2-3 senedir.
ama araştır quiknet imkanın varsa onu al yoksa smile iidr.
-
kablo varsa kablo yoksa
8mbit net sınırsız
-
en stable olanı nasıl smile oluyor ki ?
Bildigim kadarı ile hepsi ttnetin alt yapısını kullanmıyor muyane hepsi bok degil mi