Sınırsız Trafik Windows Vps İle Neler Yapılabilir
-
Merhabalar , 2x1 gbit portlu Windows vps alacağım plesk panelle beraber ,
60gb HDD var , 1gb ram falan olacak.
Aklınıza gelen şunu yap bunu yap diyebileceğiniz bir proje var mı arkadaşlar ? varsa hazırlayıp sunalım millete herkes faydasını görsün :=)
selam ve dua ile (F)
-
lokasyon?
-
ing rapidsviç mi ne
muhtemelen 2x1gbit port da olsa 100mbit havuz çıkacak ya neyse :B ucuza kapatıyore.
CPU ve rami çok kasmıcak neler yapabilirim? direk plesk kursam başka ıvır zıvır gerekirmi hack mack olmasın diye..
-
schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------
ing rapidsviç mi ne
muhtemelen 2x1gbit port da olsa 100mbit havuz çıkacak ya neyse :B ucuza kapatıyore.
CPU ve rami çok kasmıcak neler yapabilirim? direk plesk kursam başka ıvır zıvır gerekirmi hack mack olmasın diye..
antirs kur :| -
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------aynı sunucuda rapidsiz.com var , konuştum , yetmez cpu dedi :/ :]
sunucu konusunda destek olcak bi babayiğit yok ki antirs için :D halbuki çok pahalı değil ucuz bişey.. öğrenci adam lise 2 talebesi olunca olmuyo ama : D
-
dostum kaça aldın. ucuzsa bende aliyim bi tane :D
-
açılmıo rapidsiz.com sen aç :D
-
CEO bunu yazdı:
dostum kaça aldın. ucuzsa bende aliyim bi tane :D
-----------------------------512 ramlisi 60 gb hdd falan fişman 25tl ayarlimmi ?
performans alamayacağımızdan eminim ama olsn :D
-
Rapidget 7.1 Pro RevOluTion version kur.reklam al.süper olur.
mesela:
http://biggames.site40.net/
büyük dosya indirmek için birebir.sadece rapid değil diğer direk linkli şeyleri bu siteler ile indiriyorum.misal, bir sitenin şifre var elimde.her an ölebilir.pek fazla kullanamayabilirim.linkleri toplayıp bu siteye atıyorum.şifresini giriyorum.2-3 dakkada 2-3mb ile indiriyo bitiyo hemen.o dosyaları kendi ftp'me atıyorum. işi sağlama almak için.çokda süper oluyo.free host'lar genellikle hesabını siliyo bu scripti yüklediğin zaman.
-
nickneyime bunu yazdı:
mesela:
büyük dosya indirmek için birebir.sadece rapid değil diğer direk linkli şeyleri bu siteler ile indiriyorum.misal, bir sitenin şifre var elimde.her an ölebilir.pek fazla kullanamayabilirim.linkleri toplayıp bu siteye atıyorum.şifresini giriyorum.2-3 dakkada 2-3mb ile indiriyo bitiyo hemen.o dosyaları kendi ftp'me atıyorum. işi sağlama almak için.çokda süper oluyo.free host'lar genellikle hesabını siliyo bu scripti yüklediğin zaman.
-----------------------------reklam veren yok ki :) rapidshot kullanıyodum..
-
nickneyime bunu yazdı:
mesela:
-----------------------------hoca sende scriptvarsa pm ile yollarmısın acaba?