Sinüzit.
-
Doktor bi burun spreyi verdi 3-5 gün kullanıp tekrar gel dedi.
Kullanıyorum bişeyler değişti ama tam anlayamadım daha ilk gün.
Yalnız 4-5 gündür fena öksürük vardı bugün kan falan tükürmeye başladım yarın birdaha gitcem.
-
Hocam yatmadan önce duş alıyorsan saçını iyice kurut dışarı ıslak kafayla çıkma soğuktan mümkün olduğunca şakak kısmını koru bende de sinüzit var aşırı derecede baş ağrısı ve akıntı söz konusu ama her zaman değil soğuk aldıysam 2 güne salgı başlıyor özellikle ama öyle akıntı değil bildiğin beyin burundan çıkıyor. Açıkçası dikkat etmen gereken bir konu doktora da gitsen vereceği bir antibiyotik ikincisi ise burun spreyi kime gittiysem bunları verdi.
Edit:Birde hocam kolonya kutuları varya onların içini suyla doldurup bir miktar tuz koyup çalkala sonra burnuna delikli kısmını sokup suyun gitmesini sağla burun spreyin yaptığı işten daha iyidir. Hatta doktorlar bile önermekte.
rido59 tarafından 13/Şub/13 01:08 tarihinde düzenlenmiştir -
soğukta kalmamaya çalış.bulunduğun ortamın sıcaklığı oda sıcaklığından fazla olsun sürekli.baş ağrılarını ilaçla geçirmeye çalışma çünkü kronik bir sorun ilaca alıştırma kendini.tıbbi tedavileri sonuna kadar dene.cerrahi operasyonlardan kaçınma.kendini doktorlara emanet et.sağda solda ota para verme hiçbiri hiçbir işe yaramıyor.olan parana olur.sıcak suyun buharını çekmek biraz faydalı oluyor denedim yani.
-
bu rahatsızılıgı ceken cok varmış. tuzlu su karbonat doktorlarda bunu öneriyor.aşırı ise dr.verdigi antbiyotik igne olursa daha iyi.Gecmiş olsun