S.I.P Savascisi (CGI Wars)
-
Sebnem bunu yazdı
Vay anasını , ben konuya girdiğimde kim bu herif giysi giymiş falan dedim :)
:D tesekkurler :)
-
suna benzer kısa bir film yapsan her yerde işin hazır kardeşim. 2 3 sahne çek var 2 3 kişi o kadar
-
Merhaba arkadaslar, sonunda 1080p Real 3D versionunun renderi bitti :) yorumlarinizi eksik etmeyin :)
Video Animation: https://www.youtube.com/watch?v=2hPKb4UDviA&feature=youtu.be
3D SBS Animation: https://www.youtube.com/watch?v=tYTqljd-el8&feature=youtu.be
-
oha baya iyiymiş ya.
-
TheKorsans bunu yazdı
oha baya iyiymiş ya.
tesekkurler hocam :)
-
dayı robot dinazor süren s.i.p savaşçısı yapsana tam senlik olur
-
arkadaşım surat sadece modelden ibaret, bunu riglemek lazım.. Ha evet çok gerçekçi olmuş fakat kaş bile kımıldamıyor.
Sendeki bu azimle iyi yerlere gelirsin. Yurt dışında dersler var tutorial'ler var, kardeşim de çok iyi bir karakter modelliyor, eğer istersen ona sorayım tutorial yapıyor belki sana 1 tane tutorial paslar.
Ben trt çocuk'daki ciciki, nane limon, cille gibi çizgi filmlerde çalıştım ordan biliyorum, ha bir sürü generalist, modelci, texture'ci, hatta Türkiye'nin en iyi animatörlerini biliyor, üç beş tanıyorum.
tavsiye istersen ben hep buradayım.
-
Hocam seni bildim bileli hep yapiyosun bu isi, baya da saglamsin harbiden giptalik bi yetenegin yada kendini gelistirmisligin var cidden tebrikler.
Ne is yapiyosun suan merak ettim ? Buyuk bi yerlerde ne bilim bi film filan isinde gorebilir miyiz senin emegini ?
-
Noyan bunu yazdı
arkadaşım surat sadece modelden ibaret, bunu riglemek lazım.. Ha evet çok gerçekçi olmuş fakat kaş bile kımıldamıyor.
Sendeki bu azimle iyi yerlere gelirsin. Yurt dışında dersler var tutorial'ler var, kardeşim de çok iyi bir karakter modelliyor, eğer istersen ona sorayım tutorial yapıyor belki sana 1 tane tutorial paslar.
Ben trt çocuk'daki ciciki, nane limon, cille gibi çizgi filmlerde çalıştım ordan biliyorum, ha bir sürü generalist, modelci, texture'ci, hatta Türkiye'nin en iyi animatörlerini biliyor, üç beş tanıyorum.
tavsiye istersen ben hep buradayım.
Eyvallah hocam, istanbuldan ben de teklif almistim trtnin animasyon filmeri icin fakat yurt disinda oldugum icin degerlendirememistir. Kafa + komple vucudu rigleyip IK Chanin yapilmistir. mimik hareketleri PFTrack ile yakaladigim dataya gore riglere aktarilmistir.
Rig sistemi: