(SIPARIS ALIMI DURMUSTUR) Çocuğa / Sevgiliye Minnak Bir Hediye - Şifreli ATM Kumbara
-
24 Saat dolmadan 4 sipariş aldım. İlginizr çok teşekkür ederim.
-
5. Siparişi de aldım. Güveniniz için teşekkür ederim.
-
zeybekustasi bunu yazdıakmarky bunu yazdı
sevgilime bunu aldım ne cimri herifsin diye kafama attı acilde dikiş atılırken yazıyorum
teşekkürler
Sevgili işi riskli başkan kızın huyunu iyi bilmek lazım :D
Bazısına tadella alsan yüzü güler bazısına telefon alsan hani bunun kulaklığı der :))
bazılarıda sen çok düşüncelisin ben bu kadarını haketmiyorum der terkeder gider (:
-
Aslında içinde biriken parayı saysa ve ekranında gösterse şukadar para var diye.
-
mchacker bunu yazdı
Aslında içinde biriken parayı saysa ve ekranında gösterse şukadar para var diye.
:) Eminim öyle ürün de vardır.
Bir aksilik olmazsa öğleden sonra kargoya gidiyorum.
Almak isteyen yazabilir.
-
Hayırlı satışlar hocam. Bol kazançlar.
-
Sipariş almadığım için konuyu kitleyip taşımıştım.
Sipariş verenlere de tek tek gönderemeyeceğimi belirten mesaj attım ucuza satan satıcıların 3 ayrı siteden linkini verdim.
Hiç kimseden tek kuruş para almadım. Para istemedim.
Ama mod konuya sanki dolandırıcılık yapıyormuşum gibi yorum yazıyor. AMA SİSTEMDE BİLDİRİM DİYE BİR ŞEY YOK. BEN NERDEN BİLEYİM KONUYA YORUM YAZDIĞINI? BANA GÖRE KİTLEMİŞİM KONU KAPANMIŞ.
BEKLEDİKTEN SONRA DA BENİ BANLIYOR. BENİM DÜNYADAN HABERİM YOK.
DESTEK'E MAIL ATTIM BAN SÜRESİ DOLANA KADAR KİMSE SALLAMADI :)
Biraz olsun anlayış sayın modlar, eğer not düştüyseniz bi de PM atın ki bilelim nereye ne yazdığınızı.
Yazdığı not:
Admin not. Alisveris konusu acmissin. Siparisleri alip daha kargolamadan konuyu geyige tasiyip kilitlemissin. Bu ne bicim is? Alan insanlarin yorum yapma hakki yok mu? Konuyu ismini duzenleyip kilidini acip geri tasiyorum. Seni de satin alanlar magdur olmasin belki iletisim kurmalari gerekir diye su an banlamiyorum. Kargonu yap, alanlar yorum yazsin, ban bekliyor.
zeybekustasi tarafından 07/Haz/21 14:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Şimdi sende hatalısın ban atan adminde. Sen hatalısın konuya son bir mesaj atıp durumunu açıklayacaktın.
Admin hatalı dediğin gibi herkes açtığı konuya ne mesaj atılmış diye girip özellikle bakmıyor. Anasayfadan düşen konuları kimse okumuyor. Ban uyarısını özelden yapmalıydı. Ha baktın adam yine umursamıyor hakkıdır.
-
mkyb bunu yazdı
Şimdi sende hatalısın ban atan adminde. Sen hatalısın konuya son bir mesaj atıp durumunu açıklayacaktın.
Admin hatalı dediğin gibi herkes açtığı konuya ne mesaj atılmış diye girip özellikle bakmıyor. Anasayfadan düşen konuları kimse okumuyor. Ban uyarısını özelden yapmalıydı. Ha baktın adam yine umursamıyor hakkıdır.
Aynen yazsam iyiymiş. Hayırlısı.