Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Siparişi Verilen Ürün Hakkında
Siparişi Verilen Ürün Hakkında
-
-
daha o ülkeden anca çıkmış
-
sabah giriş gözüküyor,sonra geri göndermişler gibi geldi bana
-
şimd şöyle düşün ilk başta merkeze gelmiş kaydı alınmış, sonra giden torbasına eklenmiş hem o bilgilendirme saatlerine pek takılma
edit:
TR ye girdikten sonra "alıcıya ihbar gönderildi" tarzı bi yazı çıkmadığı sürece sıkıntısız alırsın
edit2:
Fiyat ve paketlemeye göre gümrüğe takılabilir ürün , 75€ üzeri ise büyük ihtimalle kalırsın ürün kendi kullanımın içinse(yasaklı ürün dısında) %20 vergi + 4,5 liralık masrafı öder alırsın, Yok paketlemesi gözlerine güzel gelirde fiyatı az yazılmıştır diye takıldıysa ürünün fiyatının gerçekten 75€ altında oldugunu oradaki memura ispatlaman (bi nebze inandırman gerek) ozmanda 4,5 lira masrafı öder alırsın
-
cep telefonu verdik ondan tırsıyorum :D yoksa normal sipariş olsa önemsememde telefon olunca acabamı diyesim geliyor
-
CooLSTuFF bunu yazdı
cep telefonu verdik ondan tırsıyorum :D yoksa normal sipariş olsa önemsememde telefon olunca acabamı diyesim geliyor
telefonsa büyük ihtimalle takılır ve gitsende sana vermezler hocam, takılırsa kırk takla at gene de vermezler :) geri göndermek için form doldurturlar.Ama paypalla ödediysen merak etme adamlar kargo paranı bile alır karşı taraftan :))
@heza ile başımıza gelmişti böle bi durum amerikalıya sokmuştu paypal 65$lık kargoyu ... hey gidi günler
@heza duy sesimi
-
piradomim bunu yazdıCooLSTuFF bunu yazdı
telefonsa büyük ihtimalle takılır ve gitsende sana vermezler hocam, takılırsa kırk takla at gene de vermezler :) geri göndermek için form doldurturlar.Ama paypalla ödediysen merak etme adamlar kargo paranı bile alır karşı taraftan :))
@heza ile başımıza gelmişti böle bi durum amerikalıya sokmuştu paypal 65$lık kargoyu ... hey gidi günler
@heza duy sesimi
ya bak mllet alır bi bok olmaz ben alırım kesin bi sikiklik çıkar :)
paypal ile ödedim onda sıkıntı yok buyincoins'den aldım guvenilir site
bi çok ürün aldım hepsi geldi. aynı anda 3 paket aldım,hepsi teslim oldu
-
http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RE681809463SE
-
buyincins ten aldiysan niye Sweden gözüküyor?
ayrıca daha TR ye bile girmemiş rahat ol o zaman detaylı bilgi girerler. "piradimim" in dediği. ama telefon ise riskli. getirenlerde var takilanlarda. emin ol tamamen şans. her şey o gümrükte görev yapan iri yarı amca ile sarışın hatunun iki dudağı arasında. Mevzuat falan tiriska -
yurt dışından kargoya içinde sim kart girişi olan hiç bir ürün gümrükten geçmez, şansa bazen bakmadan atlıyorlar ama telefon için çok zor
-
heza bunu yazdıbuyincins ten aldiysan niye Sweden gözüküyor?
ayrıca daha TR ye bile girmemiş rahat ol o zaman detaylı bilgi girerler. "piradimim" in dediği. ama telefon ise riskli. getirenlerde var takilanlarda. emin ol tamamen şans. her şey o gümrükte görev yapan iri yarı amca ile sarışın hatunun iki dudağı arasında. Mevzuat falan tiriskabende onu anlamadim işte aktarmalı gelmiş olabilir mi ki,ya telefon işi tamamen şans hayırlısı bakalım artık