Siparişi Verilen Ürün Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

http://i.hizliresim.com/xV420v.png

bu ürün gümrükden geçmiş mi geri mi göndermişler 

bir kere veren orospu olur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

daha o ülkeden anca çıkmış

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

sabah giriş gözüküyor,sonra geri göndermişler gibi geldi bana 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

şimd şöyle düşün ilk başta merkeze gelmiş kaydı alınmış, sonra giden torbasına eklenmiş hem o bilgilendirme saatlerine pek takılma 

edit: 

TR ye girdikten sonra "alıcıya ihbar gönderildi" tarzı bi yazı çıkmadığı sürece sıkıntısız alırsın 

edit2: 

Fiyat ve paketlemeye göre gümrüğe takılabilir ürün , 75€ üzeri ise büyük ihtimalle kalırsın ürün kendi kullanımın içinse(yasaklı ürün dısında) %20 vergi + 4,5 liralık masrafı öder alırsın, Yok paketlemesi gözlerine güzel gelirde fiyatı az yazılmıştır diye takıldıysa ürünün fiyatının gerçekten 75€ altında oldugunu oradaki memura ispatlaman (bi nebze inandırman gerek) ozmanda 4,5 lira masrafı öder alırsın

piradomim tarafından 26/Mar/14 00:51 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

cep telefonu verdik ondan tırsıyorum :D yoksa normal sipariş olsa önemsememde telefon olunca acabamı diyesim geliyor 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    CooLSTuFF bunu yazdı

cep telefonu verdik ondan tırsıyorum :D yoksa normal sipariş olsa önemsememde telefon olunca acabamı diyesim geliyor 

telefonsa büyük ihtimalle takılır ve gitsende sana vermezler hocam, takılırsa kırk takla at gene de vermezler :) geri göndermek için form doldurturlar.Ama paypalla ödediysen merak etme adamlar kargo paranı bile alır karşı taraftan :))

@heza ile başımıza gelmişti böle bi durum amerikalıya sokmuştu paypal 65$lık kargoyu ... hey gidi günler

@heza duy sesimi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    CooLSTuFF bunu yazdı

telefonsa büyük ihtimalle takılır ve gitsende sana vermezler hocam, takılırsa kırk takla at gene de vermezler :) geri göndermek için form doldurturlar.Ama paypalla ödediysen merak etme adamlar kargo paranı bile alır karşı taraftan :))

@heza ile başımıza gelmişti böle bi durum amerikalıya sokmuştu paypal 65$lık kargoyu ... hey gidi günler

@heza duy sesimi

ya bak mllet alır bi bok olmaz ben alırım kesin bi sikiklik çıkar :)

paypal ile ödedim onda sıkıntı yok buyincoins'den aldım  guvenilir site 

bi çok ürün aldım hepsi geldi. aynı anda 3 paket aldım,hepsi teslim  oldu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RE681809463SE

:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    buyincins ten aldiysan niye Sweden gözüküyor?

ayrıca daha TR ye bile girmemiş rahat ol o zaman detaylı bilgi girerler. "piradimim" in dediği. ama telefon ise riskli. getirenlerde var takilanlarda. emin ol tamamen şans. her şey o gümrükte görev yapan iri yarı amca ile sarışın hatunun iki dudağı arasında. Mevzuat falan tiriska

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

yurt dışından kargoya içinde sim kart girişi olan hiç bir ürün gümrükten geçmez, şansa bazen bakmadan atlıyorlar ama telefon için çok zor

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    buyincins ten aldiysan niye Sweden gözüküyor?

ayrıca daha TR ye bile girmemiş rahat ol o zaman detaylı bilgi girerler. "piradimim" in dediği. ama telefon ise riskli. getirenlerde var takilanlarda. emin ol tamamen şans. her şey o gümrükte görev yapan iri yarı amca ile sarışın hatunun iki dudağı arasında. Mevzuat falan tiriska

bende onu anlamadim işte aktarmalı gelmiş olabilir mi ki,ya telefon işi tamamen şans hayırlısı bakalım artık

Toplam Hit: 1955 Toplam Mesaj: 14