Sıra Türkiyedemi ?
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------bu milletin en zayıf anında Fransa+İngiltere+İtalya+Yunanistan hepisi birden yüklendi hem karadan hem denizden yine başaramadılar hocam şuan en azından güç dengesi değişti onlarla aramızda çok fark yok... Bu ülkede iç karısıklık çıkmaz emin olun hadi çıktı dielim Koalisyone gerek kalmadan Özel Kuvvetler ve Özel harekat Doğuda İsyanı 2 günde bastırır... ve çıt çıkmaz oradan ;)
-----------------------------hoca dünyadan haberin yok, bm barış gücü güneydoğuya girdimi nasıl çıkaracaksın :) hadi onu geçtim hava kuvvetleri diye bir şey var, natoyu türkiyeyle kıyasla bakalım hava taarruzuna kaç gün dayanabilir, istanbul, ankara, bursa, izmir, edirne buraları vurduğun zaman, elektriği ve suyu kestiğin zaman ülke zaten çöküyor, kısa sürede insanlar acından bokunu yemeye başlar. savrupalıların savaş kaybetme korkusu yok savaşacak adam bulma kaygısı var, avrupada insanlar savaşmanın gereksiz olduğunu düşünüyor rahat yaşayan ekonomik problemleri bize göre çok çok geride olan insanlar... ayaklarınız yere bassın biraz.
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------griffin bunu yazdı:
-----------------------------
çok güzel bi cevap vericemde banlarınırım susuyorum ondan :|
merak ettm la :D özelden syle bare :DBu arada "Türk ölümden Korkmaz" :D
Yılların avutma sözleri hacı bunlar ya :D -
sacmalamayin arkadaslar eskidenmis o toprak icin savas, artik hersey para bknz ırak en yakın orneklerden biri once oraya savas acıldı daha sonra hemen savasın basladıgı gun saglık hizmetleri kuruldu ve para kazanılmaya baslandı peki bu adamlar o sırada ne yaptılar ıragın petrol rezervlerine el koydular. ta ki savas maliyeti kazancdan fazla olmaya baslayana kadar. maliyet artınca askerleri geri cekip oraya bir devlet kurdular ama kendi sistemlerinde adınıda cumhuriyet koydular hatırltırım onceden ırakta diktatorluk vardı. bakınız diğer savas acılan ulkelere hepsi bu tarz yonetime sahipler ve cumhuriyet adı altında para kazanılıyor sılah ve saglık sektorunde. anlamayanlar için alta basi hesap
savas maliyeti 1 milyar dolar.
savasdan kazanılacak para (saglık ve sılah) : 5 mılyar dolar
net kazanc 4 mılyar dolar.
promosyonlar: petrol ve arazi
peki size bir sorum var neden hiçbir slav ulkesine savas acılmıyor? bu sorunun cevabını daha sonra edıtleyıp yazacagım oncelıkle yorumları beklıyorum (cevap rusya hımayesi altında olmasın)
-
Türkiyenin sırada olduğunu herkes biliyor, kaçıncı sıradayız bilmem ama iran bizden önce. Hedeftekiler tek tek işgal edilecek ve türkiyeden önce iran'a saldırı planı var. ama bu gerçekleşirse müttefik kuvvetler sağlam kazığa oturmuş olacak. İran'a olası müdahele israili bitirir. Diğer ülkeler içinde kanlı bir bela olur.. Heriflerin sadece görünüşünde islam anlayışı var. İranın en ufak şakası adam astırmak :)
-
biz avuçlarının içinde olduğumuz için bizi biraz sarkıtırlar.
-
Türkiye yani biz natoya 1950 li yıllarda girmişiz. şimdi eğer biz natoya bağlı olmasaydık aynı şekilde ülkemizde kargaşa çıkarılırdı ama bizim ülkemizde daha kötüsü var oda terör...natonun kuralı belli. natoya bağlı ülkeye bi ülke saldırdığında diğer müttefik ülkeler yardım eder. natoya bağlı ülkeye natoya bağlı hiç bir ülke saldıramaz. düşünürken mantıklı düşenelim. bizim ülkemizde oynanan oyun belli silah ticareti...abd ab silahını satıyor bi şekilde parasını alıyor bu onlara yetiyor.
en son düşeneceğim şudur > güneydoğuda büyük ayaklanma çıkarsa o bölgeye hey türkiye sen buraya müdahale olamıyorsun burası artık benim kontrolumdedir derse bu ab abd işte o zaman çok kötü şeyler olur batı iç anadolu marmara akdeniz karadeniz herkes topluca g.doğuya halk hareketi yapar. devlet yoksa halk iradesini gösterir.
bu isyancı muhalefeti kışkırtanda zaten israildir. bop nin planıdır.
-
akp sayesinde bizi natodanda atacaklar.Fasulyeden gorev verdiler.
balik hafizalilara hatirlatmak lazim:ne demisti adamin teki(ismi lazim degil)
-natonun Libyada isi ne? 2 gun sonra nato Libyada..
8 yillik iktidar doneminde,arap ulkelerini su yolu yaptilar,kulturlerine ,yonetim sekillerine ozendiler...Domino tasi gibi yiilinca "Atatammmm sen kalkta ben yatammm diyecekler" nerdeyse...En nihayetinde Ataturkun kiymetini bildiler...
-
amaç gelecekteki teknolojik ürünü konuşuyormuş gibi ülkenin geleceğini konuşmak.
maksat buysa hangi teknolajilerin uzağında kaldımızı sölim
1-ülkenin derinleri(derin devlet) sığlaştırılıp etkisizleştirilir iken ve halk kendi ordusuna polisine, geçtim kurumsal kimliği kendi insanına güveni kırdırılırken, diğer illegal yapılanmaların önleri ardına kadar açıldı en basit kck bile mahale maçı yapar gibi eylem yapar hale getirildi
kim yaptı demiyorum maksadı aşmamak için ..
2-v.putin libyaya yapılan operasyon sonrası savunma teknolajımızı daha iyi konuma getirmeliyiz derken bizim yöneticilerden bu konuyu dile getiren bile olmaması ne kadar garipp adamın uçak gemisi yüzdürdüğü yere sen fırkateyn yolluyorsun bitane helikopteri olan kaldı ki toprak bütünlüğü yönündeyken tavrın ..
3-ülkede hiç bir alanda üretimde ilerleme yok özelleştirme dururken doğruya başkaları bizim adımıza üretir yönetir kurumlarımızı ne lüzüm var biz vergi alırız mantığı adam aldığı yerlerin içindeki makinayı bile eritti vurdu kilidi kapıya(aldığı yeri işletmiyor neden acaba işlemeyen yerden kar çıkmaz vergide kesilmez) al 3 ün biri olan vergini yine bi örnek; adana tekel fabrikası görenler bilenler hergün bu gibi yerlerin önünden geçip içi burkulanlar bilir ki
sigara fabrikanı katpatır pkk güdümündeki kaçak ucuz sigaralar ülkende cirit atar ne ayak aga bu kimden tarafsın ??kime kazanç kapısı sağlıyorsun
4-teknolojık olarak yapılan seçimlerin artık yüksek seçim kuruluna microsoft menşei alt yapı ağıyla sağlanmaması acilen gerek seçim sonucu an be an tvde izliyoruz çok güzel bir şey ama nedense bana şüpheci gelior başkasının s.. gerdeğe girmek gibi bişi oluyor doğacak cocuğu kendınden beklemeycen .
5-özelleştirmeyle kasası doldurulup tın tın ettilmeyen bir ülke söz konusu idi kasa başoldu torba yasa geldi halbuki biz daha evvelden bilioruzki daha önceki mali aflar bukadar geniş kapsamlı değildi ve bundan öncekinde birdaha böle bişi yapılmayacağı die getirilmişti ne oldu da şimdi af edildi milletin borcu ?? ödeyenler enayimiydi yani ozaman onlarada zamanında ödediği için belli oranda ya para verilsin yada yeni vergilerinden mahsup edilsin dimi maksat iyi niyetse ??
velakin hocalarımız genel mali afların devletin babasının hayrına yapmadığını olağanüstü durumlarda bu yollara başruldunu özelleştirme nin nasıl yapılacağını ögrettiği gibi bunuda ögretmişlerdi kendiniz açısından da düşünseniz acil paraya sıkıştınızda alacaklılarınızdan paraya ihtiyacınız oldunda söz gelimi %10 iskonto yapıtığınız takdirde yada vade farkı uygulamadınızda takır takır tahsil ettiğinizi görürüsünüz
katıldığım konferanslarda bundan sonraki aşamanın borcunu yapılandırmayana haciz alt yapsıı teknolojık olarak hazır olduğu vurgusu yapılamkta aba altından sopa gösterilmektedir .
6-en iyimser tahminim torba yasa herangi bir savaş durumunda ekenomik direnç, kötüsü ise mevcut hükümet biz geldimzde kasa buydu giderken buydu diyecektir 3 beş yıl sonra tekrar seçim propagandalarında .
7-son olarak anayasanın değişmez 3 madesinin değişmesi hususunda teknolojık bir bağ yok ama bunuda değiştikmi tamamdır ki sıra bizdemi sizdemiye lüzum brakmaz elin oğlu uykuda s ..
-
Silent_King bunu yazdı:
bu milletin en zayıf anında Fransa+İngiltere+İtalya+Yunanistan hepisi birden yüklendi hem karadan hem denizden yine başaramadılar hocam şuan en azından güç dengesi değişti onlarla aramızda çok fark yok... Bu ülkede iç karısıklık çıkmaz emin olun hadi çıktı dielim Koalisyone gerek kalmadan Özel Kuvvetler ve Özel harekat Doğuda İsyanı 2 günde bastırır... ve çıt çıkmaz oradan ;)
-----------------------------özel harekat ve özel kuvvetler doğudaki isyanı bastırırken,ya birileri çıkıpta masum halkı öldürüyorlar diye savaş uçaklarını gönderirse (bkz:libya) ? işte amaçta bu zaten
-
senin gibiler sayesin de burada da çıkar merak etme. Kürt değilim, ama senden daha iyi Türk'üm. git soyunu araştır kesin sen de Türk değilsin.
Neden olayı kürtlere getiriyorsun? Osmanlıdan bu yana bu topraklarda herkes yaşamadı mı? Hala mı ders almıyorsun sen olanlardan? Burada ki sorun Türkün Kürtün ayrı ırk olması değil. Burada ki sorun, aramızda ki sorunun husumetin yada neyse işte bizi buralarda istemeyenlerin sonucu. Anladın mı yazdıklarımı? Din ile yıkamadılar, top ile başaramadılar, öldürmekle bitiremediler, sen solcusun sen sağcısınla bitiremediler. Sen Türksün sen Kürtsün ile de bitiremeyecekler ama böyle böyle yıpratacaklar. Ne sorunun var senin Kürtlerle? Ulan zamanında atalarını kesen öldüren ülkeni eline geçirmek isteyen rus a italyana fransına vs ağzını ayırırsın, sanki bi haltlarmış gibi davranırsın bitane şivesi bozuk kürt gelince suratını gerersin. Bu ne perhiz ne lahana turşusu? Diceksin şimdi ben onlara öyle yapmıyorum, italyana fransıza iyi davranmıyorum. Kendini kandırma hocam. Eğer bi milliyetçilik yapıyorsan git onlara da yap. O zaman Türk olmayan herkes defolsun gitsin bu ülkeden. Çerkezi, lazı kürdü ne kadar millet varsa işte. Ama onlar giderken sende soyunu araştır. Çünkü sende gitmelisin. Mutlaka bi yerinde bi karışım vardır hocam. ORtalığı galeyana getirme!
Böyle bir konu olabilir mi ya? Hem diyorsun bizim ülkemize sıçramasın hemde kürtlerle mi savaşıcaz? Sen zaten ülkemin de ayaklanmasını istiyorsun. Olsun istiyorsun. Ama olmaz! Çünkü herkes senin kadar gerizekalı değil kardeş.
Video'ya gelince. Diyor ya adam Nato girmesin. Sonra nato giriyor yada girecek oluyor neyse. Bu kimin elinde? Türkiye karşı çıktı. 1 ülkeyi kim tınlar. Nato uluslararası bir kurum. Anlaşmaların var yaptırımların var yaptırımları var. Adamlar karar aldı. Diyor ki Nato Libyaya, Libyanın, libyalılara ait olduğunu tespit ve tescil için girmelidir. Ben girsin istiyorum demiyor. Madem böyle bir şey oluyor bu değişen durumda benim tavrım bu diyor.
Sen sadece kendi kafan da bakan bi adamsın kardeş. Ama etrafta sadece senin gibiler yok. Sana kalsa bu ülke de iç savaş ta çıkar, kardeş katilide keser.