Şirinler Nası Çoğaldı?
-
erkanel bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi size yıllardır yanıt bekliyen bu fenomeni açıklıyorum şimdi burda şirine denen şirin pas geçilmiş şimdi şirinlerin hamilleiklerini 3 ay olarak hesaplarsak ve şirin babanında 2 yıl boyukca aralıksız ziktiğini düşünürsek yaklaşık 8 şirin yapar tabi daha sonra bir şirinin cinsel olgunluğa ulaşmasınında sıçanlardan baz alarak 3 ay dersek ve onlarında şirineyi zikip yeni şirinler yaptığını düşünürsek mimkin oalrak hepisinin şirineden olduğunu düşünürsek bütün kabilenin yaklaşık 10 yıllık bir çalışmanın eseri olduğu ortaya çıkıyo tabikik bu durumda şirinlerin aslında gayet sapkın bir kabile olduğu ne yazıkkibu güne kadar çocuklarımızdan ve bizden gizlenmiş ve ne yazıkki gargamelin bu pislik sapkın kabilenin hepsini ölşdürmeye çalışması onun ne kadar ahlaki değerlere önem veren bir canlı olduğunu ortaya koyuyor benim tezim bu nassı fazla mı iğrenç oldu dersiniz????
----------------------------mantıqlı bi düşünce :) Gargamel kesin ii birisi o gercekde
-
tartısmaya bakarmısın:Donu bunu bilmem aşık olabiliyolar izlediğim kadarıyla asık olan bi canlı bence asexsual deildir.cunku bilim adamlarının soledigine gore ask cınselikten once bir adımmıs.birine asık oluyosan sırf karakterini deil fiziginde asık oluyosun.nese yaf
-
şirinlerin hepsi gaydır ve gay elemanlar hamile kalabilior ölemi?? leylek getiriyo olm onları siz bilmionuz :D
-
hani şirinlerin sonunda diyoya iyi cocuk olun sirinleri görün diye bende sirinleri rüyamda görmek icin erkenden yatardım.cocukluk .a.q nedersin.
ayılar abazalıktan mavi balinaları sikince sirinler cıkmış ortaya .
-
arkadaş bunları zaten leylekler getirmio mu ?? =)
-
Bende şirinleirn nasıl varolduklarını açıklıyorum:
Şirinler rapidden download edilmiş birer zipli dosyalar içinde dünyaya geldiler.
Daha sonrada sitemizde yasak olan c/p ilede çoğaldılar.
Artık konu kapanmısdır...
-
bence şirine her gece başka şirin in ewinde.
-
şirine kimden?
-
yinemi bu konu yaa.. konu hortlatmak moda oldu şu 2-3 günde... ben 2 tane konu hortlattım diye demedikleri kalmamıştı zamanında
-
konu hortlamısken :D gargamel sirinlere bişe diordu hep elime düseceksiniz birgün nasıldı yaa içimde kaldı uyuyamıcam a.k xD