folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Şirket Pc Güvenliği Sağlama Ve Veri Koruma Üzerine

Şirket Pc Güvenliği Sağlama Ve Veri Koruma Üzerine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Kisacasi okunan veri calinir o dukkani kapatin gidin

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

o kadar gizli bir iş yapıyorsan herkesi işe alıyor gibi yapıp rehin alacan işin bitince öldürecen. attım hafızaya beyin bedava.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

o kadar gizli bir iş yapıyorsan herkesi işe alıyor gibi yapıp rehin alacan işin bitince öldürecen. attım hafızaya beyin bedava.

Biz hep dış mihrakların işi diyoruz ama belkide aselsan havelsan gibi kurumlardaki mühendislerin ölüm sebebi bu olabilir mi?

Medyaya hep "bilmemne mühendisi evinde ölü bulundu" haberi düşüyor, adam kimmiş neymiş diye bakıyorsun xxxsan'da türkiyeyi öne geçirecek işe yapıyor gözüküyor. ölüm şekli de şüpheli duruyor. ama gerçekte adam içerdeki bilgileri dışarı sattığı için devlet tarafından öldürülmüş mesela. 

umarım bunları anlattığım için başıma birşe

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Catapat
    Catapat's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Biz hep dış mihrakların işi diyoruz ama belkide aselsan havelsan gibi kurumlardaki mühendislerin ölüm sebebi bu olabilir mi?

Medyaya hep "bilmemne mühendisi evinde ölü bulundu" haberi düşüyor, adam kimmiş neymiş diye bakıyorsun xxxsan'da türkiyeyi öne geçirecek işe yapıyor gözüküyor. ölüm şekli de şüpheli duruyor. ama gerçekte adam içerdeki bilgileri dışarı sattığı için devlet tarafından öldürülmüş mesela. 

umarım bunları anlattığım için başıma birşe

R.I.P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı

Güven duymadığınız adamı işe almayacaksınız. (Bunu nasıl tesbit edebilirsiniz? bilemem)

Gerekirse adam hergün 1 harfde çıkarsa , çıkarmak istediği datayı çıkarar hocam. onun dışında bilindik önlemler uygulanabilir usb devre dışı bırakma vs gibi

sırıtma la.
Toplam Hit: 7345 Toplam Mesaj: 16
pc güvenlik