Şirketim Adına Yaptırdığım Sitenin Editörü Beni Dolandırıyor? Ne Yapmalıyım?
-
Ciddi anlamda diyorum, evet bu tarz görüşler, fikirler, hareketler yüzünden ülkü ocağı dedin mi çar çakal yuvası sanıyor millet. Haa yok mu hiç çar çakal yuvası olan ülkü ocağı var evet.. Ama keşke kavga ve illegalite ile anılmasa bu ocaklar.
-
Hocam işine karışmak gibi olmasın ama sen web tasarımı ve kodlamadan çakmıyorsun :|
Bu Siteyi Kendin yapamadınmı : http://www.tatlioglu.com/index.php?x=1&r=hakkimizda ????
2 Ciside : Bu lavuk senden küçük sanırım git kır bi tarafını yok diyorsan tibe şikayet et hostingde satıyor herhalde ????
3 cüsüde : Sen bu tasarıma ne kadar verdin toplam içime oturdu sormak istedim :D -
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Vekalet gönder bana,ağlatıyım adamı?
-----------------------------işte bende bunu bekliyodum para istiyonmu hocam? yoksa beleşemi yapışacan adama? beleşeyse versin sana vekaleti biraz tahrik et adamı
-
walla hocam, artık kişisel siteler bile tr uzantılı
siz şirket işletiyorsunuz, aynı domainin tr uzantılısını al sonrada kartvizit olsun google olsun halledersin yeni adresi bence ilk yapman gereken bu sonra diiğer siteyi kapatmak veya almak.
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Burada şimdiye kadar,kimseden danışma için ücret almamışımdır,istememişimdir..
Ama vekalet verilecekse,tabi ki ücretimi alırım..
-
savcılığa falan gidecem de bak bakalım götü nasıl tutuşuyo hacı. :)
-
haci çocuk *BU* mu?
yahu siteyi yaptırmadan önce buraya bir yazsaydın, tbt hatrına çoğu kişi birşeyler yapardı bende dahil.